AF Fisheye-Nikkor 16mm f/2,8D

Nikon AF Fisheye-Nikkor 16mm f/2,8D

Artikelnummer: 11205
  • Fisheye med 180° diagonal bildvinkel för Nikon FX-kameror.
  • Hög ljusstyrka.
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Nikon AF 16/2,8D Fisheye
Fisheye med fyller hela ramen med bildvinkel 180° (diagonalt). Close-Range Correction (CRC) system ger bästa kvalitet vid både närbild och långa fokuseringsavstånd.Kan fokuseras ner till 0,25m.

Levereras med:
Filter: L37C, A2, B2, O56 och objektivlock LF-1.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.