AF-S Nikkor 800mm f/5,6E FL ED VR

Nikon AF-S Nikkor 800mm f/5,6E FL ED VR

Artikelnummer: 322777
  • Rejält lång professionellt teleobjektiv för Nikon FX-kameror.
  • Passar utmärkt för djur och sport på långt håll.
  • Utrustat med både bildstabilisering, snabb autofokus och gedigen mekanisk konstruktion.
  • Levereras med en specialdesignad telekonverter och motsvarar då 1000mm f/7.
189 000 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF-S Nikkor 800mm f/5,6E FL ED VR
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
189 128 SEK
Nikon AF 800/5,6 AF-S VR
Ett banbrytande superteleobjektiv med fast brännvidd som kompletterar utbudet av Nikkor-objektiv i FX-format. Det är ett ljusstarkt 800 mm AF-S-objektiv med största bländare på f/5,6 och VR-system (vibrationsreducering) som är kompatibelt med autofokussystemen i alla Nikons kameror med FX-format.

Objektivet har utvecklats med sport-, nyhets- och naturfotografer i åtanke. Förutom extremt goda optiska egenskaper kommer objektivet även att vara damm- och vattenskyddat.

Medföljande teleconverter
Optiken levereras med en specialanpassad 1,25x telekonverter med ED-glas som förlänger brännvidden till 1000mm och med en effektiv bländaren på f/7. Varje telekonverter är speciellt anpassad för varje enskilld optik. men optiken behåller sin fantastiska skärpa även med telekonverten på.

Bländarmekanism.
Elektromagnetisk bländaröppningsmekanism: ökar stabiliteten vid automatisk exponering under seriefotografering (ej kompatibel med D2-serien, D1-serien, D200, D100, D90, D80, D70-serien, D3000, D60, D50, D40-serien och F6).

OBS!
Nästan alla kameror behöver en firmwareuppdatering för att fungera tillsammans med optiken.

Levereras med:
stativfäste, motljusskydd (HK-38), 52 mm NC skruvfilter, (Rem LN-2), Objektivlock (LF-4), Lens Case (CL-0715), objektivväska (CT-801).

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.