Batterigrepp MB-D17 till D500

Nikon Batterigrepp MB-D17 till D500

Artikelnummer: 1024779
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Batterigrepp MB-D17 till D500
Kamerabatteri EN-EL18c
Batterilock BL-5 till batteri EN-EL18
6 779 SEK

MB-D17 är ett vatten- och dammtätt flerfunktionsbatteripack som höjer bildhastigheten och förlänger den fristående drifttiden till din Nikon D500

MB-D17 ger ett stadigare grepp om kameran när du fotograferar i vertikalt läge. En alternativ avtryckare, multiväljare och AF-startknappar underlättar användningen när kameran hålls i vertikalt fotograferingsläge. Batteripacket har också en extra uppsättning huvud- och sekundärrattar.

Kompatibla kameror:

  • Nikon D500

Kompatibla batterier:

  • 6x AA-batterier med MS-D12
  • 1x EN-EL15 med MS-D12EN
  • 1x EN-El18 med BL-5

Levereras med:

  • MB-D17 batterigrepp
  • Batterihållare MS-D12EN
  • Batterihållare MS-D12

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.