Använd din kamera längre – Batterigrepp till Nikon Z6 och Z7

Nikon Battery Pack MB-N10 för Z6 / Z7

Artikelnummer: 1046060
  • Ökar batteritiden på Z6 från 310 till 570 exponeringar, och 330 till 610 för Z7
  • Förbättrad ergonomi och kontroll i porträttläge
  • Förlänger videoinspelning till 29 minuter 59 sekunder
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Batterigrepp MB-N10 för Nikon Z6 och Z7

Ger din Z6 och Z7 längre drifttid och bättre ergonomi i både stående och liggande fotografering. Ökar antalet exponeringar för Z6 från 310 bilder till 570, och för Z7 från 330 till 610. Har plats för två EN-EL15b batterier (ingår ej, se passande tillbehör).

Levereras med

  • Batterigrepp MB-N10

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.