Nikon ES-2 Film Digitizer kit
Nikon ES-2 Film Digitizer kit
Artikelnummer: 1035663

Nikon ES-2 Film Digitizer kit

ES-2 Film Digitizer kit

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
2 208 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Förvandla filmnegativ till digitala filer av hög kvalitet utan att använda en skanner. Med Nikon ES-2 Film Digitizer kit, ett NIKKOR-objektiv (Nikon AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED rekommenderas för fullformat och Nikon AF-S DX 40/2,8 G Micro för APS-C) och kamerans digitaliseringsmeny fångas negativen i livevisningsläge för bilder. Kameran reverserar automatiskt färgerna och konverterar negativet till JPEG-format*.

Oavsett om du fortfarande använder film eller om det är flera år gamla negativ så är ES-2 ett smidigt sätt att skapa digitala filer för utskrift och delning. Tillbehöret FH-4 används för montering av en remsa 35mm film och FH-5 används för montering av diaramar.

Du kan använda Nikon ES-2 med exempelvis Nikon D850. Du kan använda andra nikonkameror än D850 så länge den har ett digitaliseringsläge. Då kan kameran omvandla negativ färgfilm till positiv direkt i kameran. Bilderna som skapas är i JPEG, redo att skrivas ut. Vill du använda dig av andra objektiv än de som rekommenderas kan du alltid köpa till stepringar för att få rätt filterdiameter, du bör använda dig av en brännvidd på cirka 60 mm för fullformat och 40 mm för Aps-C.

*Kräver en Nikon DSLR-kamera med digitaliseringsmeny i kameran.

Levereras med

  • Es-2 Diadupliceringadapter
  • FH-4 Hållare för 35 mm filmremsa
  • FH-5 Hållare för diabilder (monterade)
  • 52 mm Adapterring
  • 62 mm Adapterring
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn