ES-2 Film Digitizer kit

Nikon ES-2 Film Digitizer kit

Artikelnummer: 1035663
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Med ES-2-adaptern kan du förvandla filmnegativ till digitala filer av hög kvalitet utan att använda en skanner.

Med adaptern, ett NIKKOR-objektiv (Nikon AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED rekommenderas för fullformat och Nikon AF-S DX 40/2,8 G Micro för APS-C) och kamerans digitaliseringsmeny fångas negativen i livevisningsläge för bilder. Kameran reverserar automatiskt färgerna och konverterar negativet till JPEG-format*.

Oavsett om du fortfarande använder film eller om det är flera år gamla negativ så är ES-2 ett smidigt sätt att skapa digitala filer för utskrift och delning. Tillbehöret FH-4 används för montering av en remsa 35mm film och FH-5 används för montering av diaramar.

Du kan använda Nikon ES-2 med exempelvis Nikon D850. Du kan använda andra nikonkameror än D850 så länge den har ett digitaliseringsläge. Då kan kameran omvandla negativ färgfilm till positiv direkt i kameran. Bilderna som skapas är i JPEG, redo att skrivas ut. Vill du använda dig av andra objektiv än de som rekommenderas kan du alltid köpa till stepringar för att få rätt filterdiameter, du bör använda dig av en brännvidd på cirka 60 mm för fullformat och 40 mm för Aps-C.

*Kräver en Nikon DSLR-kamera med digitaliseringsmeny i kameran.

Levereras med

  • Es-2 Diadupliceringadapter
  • FH-4 Hållare för 35 mm filmremsa
  • FH-5 Hållare för diabilder (monterade)
  • 52 mm Adapterring
  • 62 mm Adapterring
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.