Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Prostaff 3s 10x42

Nikon Kikare Prostaff 3s 10x42

Artikelnummer: 1025810
1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Extremt kompakt och lätt kikare
Denna kikare är speciellt framtagen för vardagliga utomhusaktiviteter som naturskådning, vandring eller sportevenemang. Det lätta och kompakta kikarhuset med stöttålig gummiklädsel ger ett stadigt, bekvämt grepp och en smidig och enkel hantering. Tack vare den vattentäta och imfria konstruktionen kan du ha med dig kikaren i alla väder. Med ett brett synfält som inte kompromissar med betraktningsavståndet  och vrid- och skjutbara ögonmusslor blir det enklare att hitta och beskåda rörliga föremål som t.ex. fåglar.

Alla linser och prismor är gjorda av Nikons ECO-glas och flerskiktsbelagda linser tillsammans med en högreflekterande prismabeläggning ger ett skarpt, klart och ljusstarkt synfält. Den höga optiska prestanda tillsammans med enkelt handhavande och låg vikt gör att denna kikare levererar både kvalitet och prisvärdhet.

Fördelar

  • Högreflekterande spegelbeläggning av silverlegering på prismorna för hög ljustranmission
  • Flerskiktsbelagda linser
  • Generöst betraktningsavstånd ger ett tydligt synfält även för glasögonanvändare
  • Vrid- och skjutbara ögonmusslor av gummi med fasta klicklägen gör det enkelt att hitta rätt betraktningsavstånd
  • Vattentät (ned till 1 meters djup under 10 minuter) och imfri med kvävgas
  • Gummiförstärkning ger stöttålighet och ett stadigt, bekvämt grepp
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.