Spara 600 kr
Artikelnummer: 1060026

Nikon Nikkor Z DX 24mm f/1,7

Snabbt och ljusstarkt vidvinkelobjektiv

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Ljusstark f/1,7
 • Endast 18cm närgräns
 • 24mm vidvinkel
3 190 SEK3 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Få utlopp för din kreativitet! Nikkor Z DX 24mm f/1,7-objektivet är ljusstarkt, skarpt, fantastiskt på nära håll och presterar på topp även i svagt ljus. Det är kompakt och mångsidigt – det perfekta objektivet med fast brännvidd för livfull vardagsfotografering.

Fördelar

 • 24mm vidvinkel, motsvarande 36mm på 35mm fullformat
 • Ljusstark f/1,7
 • Lätt & kompakt, väger endast ca 135 gram
 • Mångsidigt
 • Endast 0,18m närgräns

Kompakt 24 mm-objektiv med fast brännvidd

Detta 24 mm-objektiv i DX-format ger en bildvinkel som är bred men inte för bred och som motsvarar 36 mm på en fullformatskamera (FX): ett perfekt och naturligt perspektiv för landskap, gatufotografering, porträtt med mera. Tack vare den mångsidiga prestandan, de naturtrogna färgerna och skärpan samt en snygg bokeh är detta det perfekta objektivet med fast brännvidd om du vill utrusta dig med något mer än ett standardzoomobjektiv.

Klassiskt, mångsidigt perspektiv

Fäst Nikkor Z DX 24mm f/1,7-objektivet med fast brännvidd på din Nikon Z DX-kamera så får du snudd på ett klassiskt 35 mm-perspektiv med enastående kompositionsmöjligheter. Gå närmare och låt motivet fylla kompositionen eller stanna kvar där du är och låt delar av bakgrunden framträda för att ge bilden ett sammanhang.

Snygg bokeh framhäver motivet

Former, färger, ljuseffekter: detta objektiv med fast brännvidd och stor bländare ger en stor, naturlig bokeh så att du enkelt att göra bakgrunden oskarp på ett konstnärligt sätt. Fotografera med helt öppen bländare på f/1,7 för att framhäva motiv och porträtt eller ge foton och filmer en verklig känsla av djup.

Skarp fotografering i svagt ljus

Kombinationen av den större Z-fattningen och den stora bländaren på f/1,7 släpper in mer ljus så att du kan hålla ISO-nivån låg och ändå ta tydliga, skarpa bilder när du fotograferar i svagt ljus. Du kan även använda kortare slutartider för att frysa rörelser utan att tumma på ljusstyrkan för effektfulla bilder av vardagens händelser.

Levereras med

 • Nikkor Z DX 24mm f/1,7
 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn