Liten och lätt kikare - Nikon Prostaff 3s 8x42

Nikon Kikare Prostaff 3s 8x42

Artikelnummer: 1025812
  • För allt från fågelskådning och vandring till sport
  • Vattentät ner till 1 m djup
  • Kompakt utformning

Välj förstoring

1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Extremt kompakt och lätt kikare

Denna kikare är speciellt framtagen för vardagliga utomhusaktiviteter som naturskådning, vandring eller sportevenemang. Det lätta och kompakta kikarhuset med stöttålig gummiklädsel ger ett stadigt, bekvämt grepp och en smidig och enkel hantering. Tack vare den vattentäta och imfria konstruktionen kan du ha med dig kikaren i alla väder. Med ett brett synfält som inte kompromissar med betraktningsavståndet  och vrid- och skjutbara ögonmusslor blir det enklare att hitta och beskåda rörliga föremål som t.ex. fåglar.

Alla linser och prismor är gjorda av Nikons ECO-glas och flerskiktsbelagda linser tillsammans med en högreflekterande prismabeläggning ger ett skarpt, klart och ljusstarkt synfält. Den höga optiska prestanda tillsammans med enkelt handhavande och låg vikt gör att denna kikare levererar både kvalitet och prisvärdhet.

Fördelar:

  • Högreflekterande spegelbeläggning av silverlegering på prismorna för hög ljustranmission
  • Flerskiktsbelagda linser
  • Generöst betraktningsavstånd ger ett tydligt synfält även för glasögonanvändare
  • Vrid- och skjutbara ögonmusslor av gummi med fasta klicklägen gör det enkelt att hitta rätt betraktningsavstånd
  • Vattentät (ned till 1 meters djup under 10 minuter) och imfri
  • Gummiförstärkning ger stöttålighet och ett stadigt, bekvämt grepp
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.