Nikon NIKKOR Z 135mm f/1,8 S Plena
Nikon NIKKOR Z 135mm f/1,8 S Plena
Nikon NIKKOR Z 135mm f/1,8 S Plena
Artikelnummer: 1060974

Nikon NIKKOR Z 135mm f/1,8 S Plena

Ljusstarkt fullformatsobjektiv med utmärkt bokeh-effekt

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Fantastisk fin bokeh
 • Snabb och exakt autofokus
 • Vädertätad konstruktion
35 980 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

NIKKOR Z 135mm f/1,8 S Plena är ett medellångt premiumteleobjektiv i fullformat som ger en perfekt bokeh-effekt i både stillbilder och filmer. Här kan fotografer inom konstfoto, porträtt, mode, natur med mera skapa fantastiska bilder med otroligt djup.

Fördelar

 • Snabb och exakt autofokus
 • Beläggning som förhindrar reflexer och linsöverstrålning
 • Perfekt bokeh-effekt i både stillbilder och filmer
 • Mycket ljus i ytterkanterna även vid f/1,8
 • Optisk sammansättning av 16 element i 14 grupper
 • Två L-Fn-knappar som är ergonomiskt placerade
 • Vädertätad konstruktion

Avancerad optisk design

Optisk perfektion utmärker det mångsidiga Plena-objektivet. Den breda Nikon Z-fattningen har gett nya möjligheter vid utformningen av objektiv, och Plena utnyttjar dem alla. Du får cirkelformad bokeh även i bildrutans ytterkanter. I kombination med den komprimerade brännvidden på 135 mm får det motivet att framträda på ett häpnadsväckande sätt. Oavsett om du fotograferar med helt öppen bländare mot en komplex bakgrund, eller på kort avstånd, får de minsta detaljerna extrem skärpa mot den drömlika bokeh-effekten.

Mycket ljus i ytterkanterna även vid f/1,8

Plena har den bästa återgivningen av alla objektiv i S-serien och en ljushet ända ut i ytterkanterna som överträffar alla andra objektiv i S-serien vid f/1,8. Den rundade bländaren med 11 lameller och den komplexa optiska konstruktionen motverkar olika typer av aberrationer; du behöver inte blända ned för att undvika vinjettering. Även vid fotografering med helt öppen bländare blir punktformade ljuskällor – som stjärnor och gatlyktor – skarpa, runda och tydliga, och vid bokeh i motljus slipper man sagittal koma och linsöverstrålning.

Snabb och exakt autofokus

Dessutom gör Plenas snabba, exakta autofokus att det här S-serieobjektivet med fast brännvidd är oerhört lätt att hantera. Fokus uppnås snabbt på alla fokusavstånd, även vid den största bländaren där skärpeplanet är tunnare. Plena väger knappt ett kilo och har anpassningsbara kontroller, vilket gör det väldigt praktiskt och hanterbart oavsett om du fotograferar med eller utan stativ.

Levereras med

 • NIKKOR Z 135mm f/1,8 S Plena
 • Objektivväska (CL-C2)
 • Motljusskydd (HB-108)
 • Objektivlock (LC-82B)
 • Bakre objektivlock (LF-N1)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn