Nyhet
Artikelnummer: 1101349

Nikon Nikkor Z 35mm f/1,4

Ljusstarkt fullformatsobjektiv som är perfekt för gatufotografering

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Ljusstark f/1,4-bländare
 • Snabb och tyst autofokus
 • Kort närgräns på 0,27m
8 690 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Fullformatsobjektivet Nikon Nikkor Z 35mm f/1,4 med fast brännvidd är kompakt, ljusstarkt och skarpt, och alltid redo att fånga ögonblicket ur ett klassiskt perspektiv. Det är perfekt för såväl gatufotografering som resereportage eller evenemang – och för att filma också. Både fotografer och filmare kan åtnjuta stor flexibilitet i det kreativa arbetet med naturligt ljus och gränslös portabilitet tack vare den lätta konstruktionen.

Fördelar

 • Klassisk brännvidd på 35mm
 • Ljusstark f/1,4-bländare
 • Kort närgräns på 0,27m
 • Snabb och tyst autofokus
 • Lätt & kompakt – väger endast 415g
 • Vädertätad konstruktion

Ljusstarkt 35 mm-objektiv i fullformat

Få objektiv är så mångsidiga som ett ljusstarkt 35 mm-objektiv med fast brännvidd, och Nikkor Z 35mm f/1,4 är det första Z-objektivet från Nikon med en kreativ bländare på f/1,4 som ger riktig flexibilitet när man fotograferar i befintligt ljus. Fotografer och filmare kan använda maximal bländare på f/1,4 och fånga en stor, vackert mjuk bokeh som är perfekt för spontana porträtt eller miljöporträtt som får motivet att sticka ut, men även för kreativa motljusbilder. Motiv i svagt ljus kan fångas med enastående klarhet och skärpa, och kortare slutartider kan användas för att frysa rörelser utan att du behöver tumma på ljusheten.

Perfekt för gatufotografering

Oavsett om det är den visuella kompositionen eller berättardjupet som står i fokus frodas gatufotografi i det oväntade – och objektivet Nikkor Z 35mm f/1,4 är redo att fånga ögonblicket när alla bitar faller på plats. Objektivet reagerar alltid snabbt med ett jämnt och stadig autofokus. Med en närgräns på bara 0,27 m har du gott om utrymme att ta ett steg fram och fånga skarpa bilder av spännande detaljer som fyller hela bilden eller spela in film i trånga utrymmen. Dessutom har det här 35 mm-objektivet i fullformat en lätt konstruktion och är noga tätat, vilket är en fördel för alla som vill ha friheten att kunna gå längre och utforska vad som finns runt nästa hörn, i alla väder.

Levereras med

 • Nikon Nikkor Z 35mm f/1,4
 • Främre- och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn