ND-filter med IR-filter och Nano coating, 55mm (10 steg)

NiSi ND-filter ND1000 IR Nano HUC 55mm

Artikelnummer: 1030923
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

ND-filter ND1000 IR Nano HUC 55mm
Round Filter Unlocker
Putsduk Photo Microklear Cloth
1 067 SEK
ND-filter ND1000 IR Nano HUC 55mm
Blåsbälg Dust-Free Air Blower svart
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
1 318 SEK

NiSi ND-filter ND1000 IR Nano HUC 55 mm

ND-filter från NiSi på 55 mm och ND1000 (10 Stops). ND-filter är neutralt grå och reducerar det ljus som når filmen. De påverkar inte bildens färgbalans. och är perfekta när kontrasten mellan bildens skuggor och högdagrar är för stort. Detta filter är speciellt framtaget för landskapsfotografering, och tillverkat i högkvalitativt glas med nanobeläggning. Det har dessutom en infraröd beläggning som hindrar kameran från att vara känslig för infrarött ljus, något som annars är en nackdel med vanliga ND-filter.

Fördelar:

  • Optiskt glas i hög kvalitet
  • Icke-reflektiv nanobeläggning
  • Infraröd beläggning
  • Vatten- och oljeavvisande

[TEXT1020535591]

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.