Nothing ear (1)
Nothing ear (1)
Nothing ear (1)
Nothing ear (1)
Nothing ear (1)
Nothing ear (1)
Nothing ear (1)
Nothing ear (1)
Nothing ear (1)
Artikelnummer: 1052948

Nothing ear (1)

Unik true wireless-hörlur med kraftfullt ljud och transparent design

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • Aktiv brusreducering
 • Rent, exakt ljud finjusterat av Teenage Engineering
 • Trådlös laddning med upp till 34 timmars batteritid
990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Ear (1) från Nothing är uppstickarna inom True wireless-hörlurar som utmanar marknaden på både ljud, design och pris. Ear (1) är den första produkten från Nothing och har imponerande egenskaper till ett tillika imponerande pris. Upplev kraftfullt ljud från de 11,6 mm stora högtalarelementen, njut av störningsfri lyssning med aktiv brusreducering och gläds över lång batteritid med smidig trådlös laddning. Nothing Ear (1) ansluter till både iPhones och Android-mobiler med fast pairing så du snabbt är igång och kan lyssna på din favoritmusik.

Fördelar

 • True Wireless-hörlurar med Bluetooth 5.2
 • Äkta och exakt ljud finstämt av Teenage Engineering™
 • Laddfodral med trådlös laddning
 • Batteritid upp till 34 timmar med laddfodralet
 • Aktiv brusreducering stänger ute omgivningen
 • Ultralåg vikt på endast 4,7 gram
 • Tåliga mot stänk och svett med IPX4-certifiering
 • Fast pairing med både iOS och Android

Mobil.se ger Nothing Ear (1) Toppbetyg

Tekniksidan mobil.se har testat och utvärderat hörlurarna Ear (1) från Nothing och ger dem Toppbetyg.

Nothing Ear (1) true wireless-hörlurar med grymt ljud från Teenage Engineering

True wireless-hörlur som utmanar

Ear (1) sticker ut på flera plan. Det första man lägger märke till är den unika designen men transparenta yttre delar på både laddfodralet och själva hörlurarna. Nothing gjorde detta val för att uppmärksamma och fira hantverket under och teknologins råa skönhet.

Men Ear (1) är inte bara utmanare i design – de banar även väg för utmärkt ljud, röståtergivning och anslutningsmöjligheter, även utan sin prisklass i beaktning. Varje hörlur har dynamiska 11,6 mm-element och rymlig luftkammare vilket innebär att bas, mellanregister och diskant presterar på hög nivå. Allt är stämt av audiofilerna på Teenage Engineering™ med lång erfarenhet inom ljud.

Med en vikt på endast 4,7 gram erbjuder varje hörlur överlägsen komfort med tryckavlastande ventiler, ergonomisk design och öronproppar av flytande silikon i tre olika storlekar för flexibel passform.

Nothing Ear (1) är ultralätta true wireless-hörlurar med unik design

Aktiv brusreducering

Oavsett du lyssnar på en playlist med musik eller din favoritpodd, så kan det vara skönt att slippa omgivningens oväsen. När du vill ha lugn och ro, slå på den aktiva brusreduceringen för att stänga ute oönskat bakgrundsljud. Lika användbart på resor som på kontoret. Den aktiva brusreduceringen går även att inaktivera för tillfällen när du vill släppa in omvärlden igen. Aktivera transparensläget med en enkel knapptryckning, som släpper in ljud från utsidan.

Anslut enkelt till både iPhone och Android-mobiler

Nothing Ear (1) är kompatibla med både iPhone, Samsung och övriga Android-mobiltelefoner. De ansluts via Bluetooth 5.2 och parkopplar omedelbart med kompatibla Android-enheter. Öppna bara laddningsetuiet, tryck på parkoppling och njut. För inställningar såsom EQ, Hitta mina hörlurar och mycket mer kan du ladda ner den kostnadsfria mobilappen Ear (1) som finns tillgänglig för både iOS och Android.

Pausa musik eller video automatiskt genom att ta av en hörlur. När du vill återgå, ta bara på dig hörluren igen.  

Nothing Ear (1) true wireless-hörlurar med aktiv brusreducering

Klara röstsamtal med Clear Voice Technology

Nothing Ear (1) använder Clear Voice Technology och tre högkvalitativa mikrofoner för att säkerställa att du låter som just du vid mobilsamtal. Medan du pratar körs avancerade algoritmer mot miljontals röst- och ljudkombinationer (upp till 40 km/h) för att isolera och förstärka din röst med anmärkningsvärd precision.

Kraftpaket när det kommer till batteritid

Hörlurarna i sig har fem timmars speltid och du kan njuta av upp till hela 34 timmar tack vare laddfodralet innan du behöver tänka på laddning. Ear (1) laddas automatiskt upp igen när du lägger dem i fodralet. Fodralet i sig laddas trådlöst med kompatibel Qi-laddare eller med kabel via USB-C.

Koldioxidneutral tillverkning

Gör bättre med bättre produkter. Nothing arbetar med internationellt erkända tredjepartsföretag som t.ex. Genevabaserade SGS, för att bedöma Ear (1)'s miljöpåverkan. För att motverka Ear (1)'s koldioxidavtryck på 1,78kg implementerade man en tillverkningsprocess certifierad för förnybar energi. För den återstående delen av utsläppen klimatkompenserar Nothing via programmet Verified Carbon Standard.

Koldioxidneutral tillverkning

Levereras med

 • Nothing Ear (1) true wireless-hörlurar
 • Extra öronproppar i tre olika storlekar, S/M/L
 • Trådlöst laddfodral
 • USB-C-kabel
 • Dokumentation
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.