2019-03-04

Återförsäljare för Sony VENICE

Det är med stor glädje och stolthet vi nu kan berätta att du även kan köpa den allra vassaste Sony CineAlta kameran från Scandinavian Photo. Sony VENICE är en 6K fullformatskamera som skapar otroligt vackra bilder tillsammans med fotografen.


mpc3610_others_170808_018-Large.jpg
Kontakta provideo@scandinavianphoto.se för att boka en personlig demo samt begär en offert med en komplett lösning för dina behov.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.