Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2019-03-04

Återförsäljare för Sony VENICE

Det är med stor glädje och stolthet vi nu kan berätta att du även kan köpa den allra vassaste Sony CineAlta kameran från Scandinavian Photo. Sony VENICE är en 6K fullformatskamera som skapar otroligt vackra bilder tillsammans med fotografen.


mpc3610_others_170808_018-Large.jpg
Kontakta provideo@scandinavianphoto.se för att boka en personlig demo samt begär en offert med en komplett lösning för dina behov.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.