2021-01-28

Benro släpper fjärrstyrt stativhuvud

Benro släpper Polaris – ett nytt elektroniskt stativhuvud med fjärrstyrning. Benro Polaris är en världsnyhet med den unika egenskapen att det är det första stativhuvudet som stödjer fjärrstyrning över stora avstånd! Detta stativhuvud stöder både WiFi och mobiluppkoppling med SIM-kort för att du ska kunna ändra inställningar på både kamera och stativhuvud över extrema avstånd. Fjärrstyr stativhuvudet och din kamera enkelt via din telefon, vart du än befinner dig. Gör det omöjliga, möjligt – Benro Polaris!


Benropolaris.jpg

Fånga ögonblicken över långa avstånd

Benro har tagit fram en intuitiv APP för att du ska kunna kontrollera Benro Polaris både via WiFi eller mobiluppkoppling med SIM-kort, vilket i praktiken innebär att du kan vara vart som helst på jorden. Via Appen och din mobiltelefon kan du både styra och ändra inställningar stativhuvudet och kameran. 

Benro Polaris har inbyggda motorer med en hög precision som ger möjligheter till finlir och du kan ställa in den perfekta kompositionen, antingen via Appen eller manuellt på stativhuvudet med de fysiska reglagen.

Benropolaris_1.jpg

Benro Polaris har en inbyggd GPS-funktion och kompass för du ska kunna lokalisera och justera in kameravinkel efter Polaris position. Polaris är ett extra hjälpsamt verktyg för dig som vill skapa Timelapse med eller utan rörelser eller häpnandsväckande landskapsbilder på svårtillgängliga platser. 

Polaris är tillverkad av en stark aluminiumlegering och är IPX6-klassad för att motstå damm, stänk, lätt regn och nederbörd. För att du ska kunna fotografera länge drivs Polaris av ett högeffektivt internt strömförsörjningssystem med låg förbrukning, som ger en lång batteritid och en pålitlig strömförsörjning över lång tid.

I dagsläget finns det inte mycket uppgifter om Benro Polaris än, men vi väntar med spänning för att få veta mer om denna spännande produkt. Pris, leverans och övriga specifikationer i dagsläget är okända men uppdateras framöver. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn