2020-07-06

Canon produktlansering – 9 juli klockan 14:00

Torsdagen den 9 juli lanserar Canon nya produkter! Lanseringen livestreamas av Canon klockan 14:00, och klockan 15:30 sänder vi på SP exklusivt innehåll om produkterna på vår YouTube-kanal, där du även har möjlighet att ställa dina frågor.


Canon Event – Product Launch, kl. 14:00

Canon har idag lanserat två nya kamerahus – EOS R5 och R6, samt fyra nya RF-objektiv och två nya telekonvertrar. Tillsammans utgör dessa produkter ett fantastisk tillskott för EOS RF-familjen. Vill du veta mer kan du kika in Canons eller vårt event nedanför.

Här hittar du eventet: REIMAGINE: a live event

I våra butiker i Stockholm och Malmö kommer vi att visa eventen på storbildsskärm live klockan 14:00 och 15:30.

SP Exclusive – Canon Event, kl. 15:30

Missa inte detta exklusiva live-event på vår YouTube-kanal! Canons produktspecialist Anders Sävås kommer att berätta mer ingående om produkterna som har lanserats. Under eventet får du även möjlighet att ställa alla dina frågor i vår livechatt, där både Anders Sävås och en produktspecialist från oss på SP kommer att finnas tillgängliga.

Här hittar du eventet:

Varmt välkommen!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.