2020-07-06

Canon produktlansering – 9 juli klockan 14:00

Torsdagen den 9 juli lanserar Canon nya produkter! Lanseringen livestreamas av Canon klockan 14:00, och klockan 15:30 sänder vi på SP exklusivt innehåll om produkterna på vår YouTube-kanal, där du även har möjlighet att ställa dina frågor.


Canon Event – Product Launch, kl. 14:00

Canon har idag lanserat två nya kamerahus – EOS R5 och R6, samt fyra nya RF-objektiv och två nya telekonvertrar. Tillsammans utgör dessa produkter ett fantastisk tillskott för EOS RF-familjen. Vill du veta mer kan du kika in Canons eller vårt event nedanför.

Här hittar du eventet: REIMAGINE: a live event

I våra butiker i Stockholm och Malmö kommer vi att visa eventen på storbildsskärm live klockan 14:00 och 15:30.

SP Exclusive – Canon Event, kl. 15:30

Missa inte detta exklusiva live-event på vår YouTube-kanal! Canons produktspecialist Anders Sävås kommer att berätta mer ingående om produkterna som har lanserats. Under eventet får du även möjlighet att ställa alla dina frågor i vår livechatt, där både Anders Sävås och en produktspecialist från oss på SP kommer att finnas tillgängliga.

Här hittar du eventet:

Varmt välkommen!

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.