2020-09-16

Canon presenterar ny cinekamera – följ med på Canon Vision den 24 september!

Canon meddelar att de kommer släppa en ny kamera i cinema-serien på deras virtuella plattform Canon Vision den 24 september. Kameran är skapad för och passar TV-produktion, filmfotografer, dokumentärfotografer och indie-filmare. Under Canon Vision kommer du kunna ta del av och upptäcka Canons kompletta sortiment av professionella videoprodukter och lösningar och få insyn i teknologin bakom, från Canons produktspecialister.


200916-canon-vision-1200x400.jpg

Canon Vision pågår den 24 och 25 september
och inkluderar sex livepresentationer med videoexperter och fotografer som kommer hålla föredrag om branschen i sin helhet, men även djupdyka i videojournalistik och postproduktion. Du som besökare kan ställa frågor till experterna när du deltar i den digitala mässan.

Än så länge vet vi inte mycket om den nya cinekameran mer än att den ingår i Canons Cinema Line. Så fort vi får mer information så publicerar vi den här på vår nyhetssida. Så håll utkik!

Du hittar mer information om Canon Vision på https://www.canon.se/pro/events/canon-vision

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.