2020-09-16

Canon presenterar ny cinekamera – följ med på Canon Vision den 24 september!

Canon meddelar att de kommer släppa en ny kamera i cinema-serien på deras virtuella plattform Canon Vision den 24 september. Kameran är skapad för och passar TV-produktion, filmfotografer, dokumentärfotografer och indie-filmare. Under Canon Vision kommer du kunna ta del av och upptäcka Canons kompletta sortiment av professionella videoprodukter och lösningar och få insyn i teknologin bakom, från Canons produktspecialister.


200916-canon-vision-1200x400.jpg

Canon Vision pågår den 24 och 25 september
och inkluderar sex livepresentationer med videoexperter och fotografer som kommer hålla föredrag om branschen i sin helhet, men även djupdyka i videojournalistik och postproduktion. Du som besökare kan ställa frågor till experterna när du deltar i den digitala mässan.

Än så länge vet vi inte mycket om den nya cinekameran mer än att den ingår i Canons Cinema Line. Så fort vi får mer information så publicerar vi den här på vår nyhetssida. Så håll utkik!

Du hittar mer information om Canon Vision på https://www.canon.se/pro/events/canon-vision

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.