2020-08-28

Ny uppdatering av mjukvara till Canon EOS R5

Canon har idag släppt en högt efterlängtad firmware-uppdatering för deras R5 kamera med stort fokus på värmeutvecklingen i kameran.


kb_banner_eos_r5_news.jpg

Meningen med denna uppdatering av mjukvara är att du som användare av kameran skall få bättre känsla för när kameran börjar bli varm. Kameran kommer ge mer precisa indikationer på hur länge du kan arbeta med den innan du bör ta en paus.   

Vad som kommit i EOS R5 firmware 1.1.0

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.