2020-08-28

Ny uppdatering av mjukvara till Canon EOS R5

Canon har idag släppt en högt efterlängtad firmware-uppdatering för deras R5 kamera med stort fokus på värmeutvecklingen i kameran.


kb_banner_eos_r5_news.jpg

Meningen med denna uppdatering av mjukvara är att du som användare av kameran skall få bättre känsla för när kameran börjar bli varm. Kameran kommer ge mer precisa indikationer på hur länge du kan arbeta med den innan du bör ta en paus.   

Vad som kommit i EOS R5 firmware 1.1.0

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.