2020-10-28

Capcom-klassiker i din ficka – Street Fighter och Mega Man från Teenage Engineering!

Teenage Engineering fyller på sitt utbud av Pocket Operators – denna gång i samarbete med den klassiska speltillverkaren Capcom i form av Street Fighter och Mega Man! Skapa, spela in och spela upp synthljud och sampla ljuden du minns från kultklassikerna, direkt i din ficka. Nu finns både PO-133 och PO-128 i lager!


banner_news_teenage_pocketoperators.jpg

En Pocket Operator från Teenage Engineering är en liten och portabel synth med ljud i studiokvalitet. Den ger dig möjligheten att skapa musik var du än är och samtidigt få en kontrollenhet som är kompatibel med din övriga musikutrustning. Det finns flera modeller att välja på, där varje enhet har sina egna, unika egenskaper och ljudslingor. De är alla kompatibla med varandra – använd enskilt eller starta ditt eget pocketband!

PO-133 Street Fighter

PO-133 är en microsampler med 40 sekunders minne med inbyggd inspelningsmikrofon och linjeingång för att skapa dina egna samples. PO-133 har Street Fighter-tema och levereras med samplingar baserade på den klassiska spelserien. Pocket Operators är små, ultraportabla musikenheter, med ljud i studiokvalitet och flexibilitet för att skapa musik när du är på språng. De är mycket prisvärda och kompatibla med en stor mängd övriga musikenheter på marknaden.

PO-128 Mega Man

PO-128 är en livesynt med sequencerfunktion som har låsbara parametrar, kontroll för pitch och glide samt effekter. PO-128 har Mega Man-tema och levereras med samplingar baserade på den klassiska spelserien. Pocket Operators är små, ultraportabla musikenheter, med ljud i studiokvalitet och flexibilitet för att skapa musik när du är på språng. De är mycket prisvärda och kompatibla med en stor mängd övriga musikenheter på marknaden.

Tillsammans med syntarna släpps även skyddsfodral i röd och blå färg – som matchar de bägge Pocket Operators.

Läs mer om produkterna nedan och beställ din Pocket Operator redan idag!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.