2022-08-12

Db – nytt varumärke hos SP!

Db, tidigare kända som Douchebag, grundades i Norge 2009 med målet att omdefiniera reseutrustning och göra resandet bättre. Db har ett brett sortiment av ryggsäckar, bärväskor och tillbehör för dig som älskar friluftsliv och resor. Hos oss hittar du väskor, ryggsäckar och inserts från Db som är anpassade för fotoutrustning och packning – perfekt för dig som vill föreviga dina äventyr eller skapa content på resande fot.


Db Ramverk Pro är en flexibel ryggsäck för dig som älskar att föreviga dina äventyr eller skapa content på resande fot. Den passar lika bra som dagsutflykten som till helgäventyr och längre resor. Ryggsäcken kompletteras med Db:s kamerainsatser och packväskor och du väljer själv hur den ska utformas för att passa dig. På utsidan har du sido- och frontremmar för att kunna fästa tillbehör och enkelt transportera väskan. Väskan öppnas i fronten för att du snabbt och enkelt ska komma åt det du behöver när ögonblicket dyker upp.

Anpassa väskan efter dina äventyr

Ramverk Pro har avtagbara ergonomiska axelband, bröstband och höftbälte som gör att den kan packas tungt utan att kompensera på komforten. Det i kombination med sin stilrena design är den här väskan lika praktisk i staden som på vandringen. Ramverk Pro är en ryggsäck där du själv utformar layouten på insidan. Den rymmer motsvarande 26 eller 32 liter och kompletteras med kamerainsatser och packväskor så den passar din utrustning och packning.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn