2020-10-20

DJI lanserar Pocket 2 – en actionkamera med treaxlig stabilisering

Nya DJI Pocket 2 är en uppgraderad version av actionkameran DJI Osmo Pocket. DJI revolutionerade marknaden genom att släppa en actionkamera med inbyggd gimbal, och nu har den vidareutvecklats till Pocket 2. Den nya actionkameran har fått ännu större sensor och mer fokus på användarvänlighet, smarta skyddsfunktioner och ljudtillbehör. DJI Pocket 2 är en mycket liten actionkamera som du kan ta med överallt – oavsett om du är hemma, i skidbacken eller ute i cykelspåret. Kameran ger dig hög bildkvalitet och otroligt jämn video utan skakningar.


Liten gimbalkamera för stora ögonblick

Det finns flera nyheter i DJI Pocket 2. Kameran har en större 1/1.7"-sensor, vilket innebär mer yta för att samla in ljus och ge högre upplösning i fotoläget. Du kan nu även filma i HDR, för att få större dynamiskt omfång och bättre färgåtergivning. En stor nyhet är att du nu kan livestreama dina videor direkt till Facebook eller YouTube via appen DJI Mimo. DJI Pocket 2 kommer med flera nya funktioner och förbättrade detaljer som tar den till en helt ny nivå av actionkamera.

Nya funktioner för DJI Pocket 2

  • större sensor och högre bildupplösning, 64 megapixel
  • livestreaming till Facebook och YouTube
  • snabbare uppstart för att du inte ska missa några ögonblick
  • tappskydd där gimbalen låser sig om den upptäcker att du tappar den
  • snabbare och mer exakt autofokus 
  • både bild- och ljudzoom
  • mer fokus på ljud med extratillbehören som ingår i Creator Combo (går att köpa löst)
  • huawei Share för användare med Huawei-telefoner
  • automatisk filmredigering med AI Editor.

Tillbehören som lyfter din kreativa sida 

DJI släpper i samband med Pocket 2 flera nya tillbehör för att du ska kunna maximera potentialen av din actionkamera. Köp ett färdigt paket med Creator Combo, eller varför inte välja exakt de tillbehör du vill ha? 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn