2020-10-20

DJI lanserar Pocket 2 – en actionkamera med treaxlig stabilisering

Nya DJI Pocket 2 är en uppgraderad version av actionkameran DJI Osmo Pocket. DJI revolutionerade marknaden genom att släppa en actionkamera med inbyggd gimbal, och nu har den vidareutvecklats till Pocket 2. Den nya actionkameran har fått ännu större sensor och mer fokus på användarvänlighet, smarta skyddsfunktioner och ljudtillbehör. DJI Pocket 2 är en mycket liten actionkamera som du kan ta med överallt – oavsett om du är hemma, i skidbacken eller ute i cykelspåret. Kameran ger dig hög bildkvalitet och otroligt jämn video utan skakningar. Leveransstart 31 oktober – förhandsboka nu!


banner_news_dji_pocket2.jpg

Liten gimbalkamera för stora ögonblick

Det finns flera nyheter i DJI Pocket 2. Kameran har en större 1/1.7"-sensor, vilket innebär mer yta för att samla in ljus och ge högre upplösning i fotoläget. Du kan nu även filma i HDR, för att få större dynamiskt omfång och bättre färgåtergivning. En stor nyhet är att du nu kan livestreama dina videor direkt till Facebook eller YouTube via appen DJI Mimo. DJI Pocket 2 kommer med flera nya funktioner och förbättrade detaljer som tar den till en helt ny nivå av actionkamera.

Nya funktioner för DJI Pocket 2

  • större sensor och högre bildupplösning, 64 megapixel
  • livestreaming till Facebook och YouTube
  • snabbare uppstart för att du inte ska missa några ögonblick
  • tappskydd där gimbalen låser sig om den upptäcker att du tappar den
  • snabbare och mer exakt autofokus 
  • både bild- och ljudzoom
  • mer fokus på ljud med extratillbehören som ingår i Creator Combo (går att köpa löst)
  • huawei Share för användare med Huawei-telefoner
  • automatisk filmredigering med AI Editor.

Tillbehören som lyfter din kreativa sida 

DJI släpper i samband med Pocket 2 flera nya tillbehör för att du ska kunna maximera potentialen av din actionkamera. Köp ett färdigt paket med Creator Combo, eller varför inte välja exakt de tillbehör du vill ha? 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.