2020-11-05

DJI Mini 2 – kompakt och kraftfull drönare

DJI Mini 2 är en nybörjarvänlig och mycket liten drönare, men låt dig inte luras av ett kompakt yttre – drönaren har trots sin ringa storlek imponerande prestanda, fantastisk bildkvalitet och stora möjligheter att skapa kreativa videor med ett enkelt knapptryck. Utforska nya perspektiv och fånga ögonblicken du inte kan med en traditionell kamera.


Version två av populär drönare

DJI Mini 2 är uppföljaren till Mavic Mini. Den behåller samma vikt som föregångaren på 249 gram, ungefär lika mycket som ett äpple, och får plats i din hand. De största skillnaderna mot föregångaren är att du nu kan filma i 4K och ta bilder i RAW, vilket ger dig som fotograf större möjligheter och högre kvalitet på ditt material. Den låga vikten gör också att du som pilot i vissa länder inte behöver gå igenom en registrering av din drönare, men i Sverige behöver du dock registrera dig som operatör. Du hittar all information, flygregler samt registrerar dig enkelt på Transportstyrelsens hemsida.

Packa lätt och flyg fritt

Tack vare sin låga vikt och kompakthet så är Mini 2 enkel att få med sig i vilken väska som helst. Med en vikt på mindre än 249 gram väger Mini 2 ungefär lika mycket som ett äpple och får plats i din hand. Drönaren är en perfekt resekamrat och ger dig helt nya, unika perspektiv för både foto och video. Tack vare intuitiva och avancerade funktioner förpackade i en bärbar enhet ger DJI Mini 2 fullständig frihet, var och när du än vill skapa. Oavsett om du filmar på en öde ö, eller fångar härliga gruppbilder, levererar Mini 2 minnen som varar för evigt.

Kraftfull prestanda

Trots sin ringa storlek är DJI Mini 2 fullpackad med funktioner. Med en maximal batteritid på 31 minuter ger DJI Mini 2 mer än tillräckligt med tid för att komponera den perfekta bilden. Drönaren lyfter till en maxhöjd av 4000 meter och klarar vind på upp till tio meter per sekund, så dina bilder är stabila även när du flyger längs en blåsig kust eller högt över en alpin skog. Mini 2 stöder videoöverföring i 720p i upp till 10 km och har inbyggda anti-störningsfunktioner, vilket ger dig möjlighet att flyga längre och med tydlig sikt.

201105-dji-mini2_0000.jpg

Treaxlig gimbal med 4K-kamera

En kamera med 12 megapixel uppe i skyn levererar innehåll som garanterat imponerar. Tillsammans med video i 4K i upp till 30 fps och en treaxlig motoriserad gimbal, garanterar Mini 2 fantastisk bildkvalitet som förblir jämn – oavsett hur äventyrlig du är som pilot. Med ett par knapptryckningar levererar DJI Mini 2 automatiskt videor och kamerarörelser på professionell nivå utan att du behöver göra avancerade manövreringar. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren hjälper DJI Fly-appen dig att producera imponerande resultat, komplett med ljudspår och filter.

Se mer med panorama

Välj mellan vidvinkel-, 180°- och sfärpanorama, så gör DJI Mini 2 resten och genererar ett panoramamästerverk, redo för att delas direkt. Tack vare Return to Home, automatisk start och precis hover-funktion är driften enklare och säkrare än någonsin.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK