2021-07-20

Ready to fly DJI – FPV Combo!

DJI FPV (first person view) är drönaren som ger dig fängslande flygning på en ny nivå, med 150° FOV (field of view) och videoöverföring i 120fps med HD-kvalitet. Drönaren har en snygg och aerodynamisk design och är tillverkad för att kunna ta sig fram på ett kraftfullt sätt med minimalt luftmotstånd. Tillsammans med drönaren lanserar DJI också en ny version av FPV Goggles och Remote Controller, samt en unik enhandskontroll som manövreras med din handrörelse – DJI FPV Motion Controller.


Vem lämpar sig en DJI FPV-drönare för? I vilka sammanhang passar denna drönare? Hur står sig DJI FPV i jämförelse med Mavic-familjen? Klarar man sig med endast en DJI FPV som drönare? Dessa frågor svarar Jesper Anhede på i vår video om racingdrönaren DJI FPV. Se videon och lär dig mer här! Alla länkar från videon hittar du på vår YouTube-kanal.

FPV Combo – revolutionerande flygning

DJI FPV-drönare har en design som sticker ut, med sportiga LED-lampor och det anpassningsbara ljuset på armarna. Den har tre olika flyglägen och avancerade säkerhetsfunktioner, vilket underlättar oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren FPV-pilot.

  • Paket med FPV-drönare, Goggles V2 och Remote Controller 2 
  • Supervidvinkel på 150° FOV
  • Videoöverföring upp till 120fps med HD-kvalitet
  • S-flygläge som kombinerar manuell och förenklad kontroll
  • Nödbroms, hover och Return-To-Home för säker flygning
  • Video med upplösning i 4K 60fps
  • Flyghastighet på upp till 140km/h

Skapa video med hög kvalitet

DJI FPV-drönare levererar inte bara kraft i flygningen, utan har även en kamera med 1/2,3”-sensor på 12MP som kan spela in material i 4K 60fps med upp till 120 Mbit/s, samt fota stillbilder i 4K-upplösning. Kameran fångar alla detaljer och ger dig en video som är lika spännande som flygningen i sig.

Säkerhetsfunktioner att lita på

Både som nybörjare och mer erfaren med FPV-drönare så kan det vara skönt med säkerhetsfunktioner som ger dig en trygg flygning. DJI FPV har två funktioner som ger dig en ökad säkerhet – nödbroms och hover (svävfunktion). Dessutom har den belysning undertill så att du enkelt se den i luften, Smart Return-To-Home (RTH) som hjälper drönaren tillbaka till dig vid exempelvis lågt batteri, och en sensor som känner av hinder både framåt och nedåt. Allt detta säkerställer en trygg flygupplevelse, oavsett vilket läge eller vilken hastighet du flyger i.

OcuSync 3.0

FPV är en drönare med unika flygmöjligheter, men den ställer också krav på videoöverföringen. DJI OcuSync 3.0 har anpassats för att möta dessa krav, och ger dig en klar videoöverföring med en räckvidd på upp till tio kilometer och en latency på mindre än 28ms. Drönaren stödjer automatisk växling mellan frekvenser på 2,4 och 5,8GHz vilket ger en bithastighet på upp till 50Mbit/s. Detta minskar risken för störningar och komprimeringsartefakter.

news_banner_DJI_FPV.jpg

FPV Goggles V2

Med DJI FPV Goggles V2 får du ta del av drönarflygningen på första parkett. I realtid får du överföring av video och ljud och dessutom en helt ny nivå på din flygning. Glasögonen har låg latency och videoöverföring i HD-kvalitet och 120fps, vilket ger en mjuk och jämn vy över din flygning – allt för en bättre upplevelse.

FPV Remote Controller 2

DJI FPV Remote Controller 2 använder sig av överföringsteknik via OcuSync 3.0. Den har en räckvidd på upp till tio kilometer och knapparna är utformade för sömlös manövrering av drönaren. När handkontrollen inte används kan du enkelt plocka av joysticksen för en smidigare förvaring och transport.

FPV Motion Controller

DJI FPV Motion Controller är en kompakt enhandskontroll som gör att du kan styra drönaren med hjälp av dina handrörelser. Upplev en helt ny känsla i din flygning och få en flygupplevelse utöver det vanliga.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.