2020-10-15

DJI släpper nya gimbals – DJI RS 2 och RSC 2

DJI släpper två nya gimbals fullspäckade med nya funktioner och möjligheter såsom färgskärm, Active Track 3.0, RavenEye och 3D Focus. RS 2 och RSC 2 delar många funktioner men skiljer sig i vikt, design och framförallt hur mycket belastning de klarar av. Båda har dessutom två utrustningsnivåer: Standard och Pro Combo. Med Pro Combo får du mer utrustning som bland annat fokusmotor och videosändare. Pro Combo-varianterna förväntas i lager i mitten av november.


DJI RS 2 – Supersmooth-stabilisering och färgskärm för Active Track 3.0

DJI RS 2 ger dig en stabil plattform för din kamera. Skapa följsamma och stabila videor helt utan kameraskakningar. DJI RS 2 är tillverkad av kolfiber vilket ger den en låg vikt på endast 1 kg, samtidigt som den klarar av utrustning upp till 4,5 kg.

För att du ska kunna fästa och använda olika tillbehör är gimbalen utrustad med flera nya fästpunkter. RS 2 finns både i standardutförande eller i Pro Combo-paket med flera nya innovativa tillbehör. Den har även en 1,4" färgskärm som underlättar när du vill använda exempelvis Active Track 3.0 direkt på skärmen. Utöver denna stora förbättring finns det också nya algoritmer för att få ännu mjukare stabilisering.

DJI RSC 2 – vikbar design för filmskapare på språng

Denna kompakta gimbal för spegellösa och DSLR-kameror har en vikbar design och intuitiva funktioner. Detta ger dig som filmskapare en gimbal du kan ta med dig överallt. Även DJI RSC 2 har en ny 1” OLED-skärm, av en mer tradtionell typ och klarar en maximal belastning upp till 3 kg. Detta är gimbalen för dig som vill ha kombinationen av funktion och portabilitet. DJI RSC 2 kommer också i standardutförande eller med det fullspäckade Pro Combo-paketet.

Nyheterna DJI RS2C och RS2

Innovativa tillbehör förenklar din produktion

DJI RS och DJI RSC har fått flera nya funktioner och framförallt nya tillbehör. Två exempel på detta är DJI RavenEye som ingår i Pro Combo, och 3D Focus System.

DJI RavenEye – för över video och inställningar till din mobiltelefon 

För att underlätta din filmproduktion kan du skicka en videosignal och fjärrstyra din gimbal via mobilen med appen DJI Ronin. Tack vare detta får du en betydligt större skärm att arbeta med, jämfört med den inbyggda skärmen på gimbalen.

3D Focus System – generera autofokus med manuella objektiv 

Genom att använda TOF-sensorer mäter 3D Focus adaptern avståndet mellan kameran och objektet, när det spåras genom ActiveTrack 3.0. Detta innebär att data skickas till fokusmotorn som kan justera fokuset automatiskt för objektiv med manuellt fokus.

Passa på att förhandsboka din gimbal redan idag!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn