2020-01-09

Elgato lanserar nya produkter för innehållsskapare!


Portabelt inspelningskort och LED-belysning

4K60 S+ lanseras som en av Elgatos mest kraftfulla externa inspelningskort. Du kan antningen ansluta det med USB och använda det med din dator eller plugga i ett minneskort för att spela in direkt på det. Med en inspelningskvalitet på upp till 4K60 HDR10 skapar du fantastiskt material som du enkelt kan streama direkt eller spela in och sända vid ett senare tillfälle.

Key light Air är en LED-belysning som lättar upp ljuset när du livesänder unboxing, vloggar eller spelar. LED-panelen är fäst på ett stativ med en bottenplatta som gör den enkelt att placera den där du behöver extra ljus. Det tiltbara huvudet gör att du kan rikta beslysningen för optimerat resultat. Key light Air har WiFi-anslutning vilket gör att du kan styra ljusstyrka och temperatur direkt ifrån din dator eller smartphone.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn