Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2020-01-09

Elgato lanserar nya produkter för innehållsskapare!


Portabelt inspelningskort och LED-belysning

4K60 S+ lanseras som en av Elgatos mest kraftfulla externa inspelningskort. Du kan antningen ansluta det med USB och använda det med din dator eller plugga i ett minneskort för att spela in direkt på det. Med en inspelningskvalitet på upp till 4K60 HDR10 skapar du fantastiskt material som du enkelt kan streama direkt eller spela in och sända vid ett senare tillfälle.

Key light Air är en LED-belysning som lättar upp ljuset när du livesänder unboxing, vloggar eller spelar. LED-panelen är fäst på ett stativ med en bottenplatta som gör den enkelt att placera den där du behöver extra ljus. Det tiltbara huvudet gör att du kan rikta beslysningen för optimerat resultat. Key light Air har WiFi-anslutning vilket gör att du kan styra ljusstyrka och temperatur direkt ifrån din dator eller smartphone.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.