2020-02-25

Elinchrom ELC 125/500 – nyare, fräschare och lättare att använda

Elinchrom ELC är två helt nya blixtar från Elinchrom och de blir ett fint tillskott i deras breda sortiment av blixtar och ljusformare. Det finns mycket som har förbättrats på dessa nya blixtar, både design och funktion. Blixtarna har nya egenskaper och funktioner som exempelvis automatisk ljusmätning (TTL), High Speed Sync och LED-inställningsljus som förenklar för dig som fotograf.


Nya blixtar från Elinchrom

De båda kompaktaggregaten ELC 125 och ELC 500 har fått en slimmad design med ett rejält handtag och en ny trevlig funktion som innebär att logotypen på blixten byter färg beroende på vilken kanal du använder dig av. Detta är användbart när du exempelvis har blixtarna monterade uppe i taket eller om du vill ha en snabb överblick om vilken kanal respektive blixt har. ELC 125 och ELC 500 är två nya aggregat i ELC-familjen, vilket innebär att de inte ersätter ELC 500 Pro HD eller ELC 1000 Pro HD utan snarare är ett komplement till dig som vill ha lite smäckrare blixtar med TTL, HSS och LED-inställningsljus.

Skapa nya möjligheter med nya paket med ljusformare

Det är inte bara nya blixtar som släpps utan även flertalet paket med ljusformare för att underlätta ditt val när du köper blixtar. Det släpps fyra olika paketlösningar för dig som behöver ljusformare att starta med. Fördelen är att de säljs separat, vilket gör att du kan använda dem oavsett vilken Elinchromblixt du vill ha eller kanske redan äger.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.