2020-05-07

Firmware-uppdatering till GoPro MAX!

GoPro släpper uppdatering till sin populära 360-kamera GoPro MAX, som ger dig som användare nya funktioner när du filmar sfärisk video. De nya uppdateringarna inkluderar 3K-video i 60p, som antingen ger dig en mjukare 360-video eller funktionen att kunna sakta ned din video i 2x slow motion. Även timelapse-video och timelapse-foto tillkommer i 360-läget!


360 graders slow motion - nu möjligt med MAX

I och med att du nu kan filma 360-video i 60p har du mer flexibilitet när du filmar actionsekvenser, eftersom att du kan sakta ned detta till 2x slow motion. Du kan i din redigering välja om du vill skapa ett projekt i 50/60p för en mjukare upplevelse, alternativt ett projekt i 25/30p för att ge möjligheten till slow motion.

Timelapse i 360 grader

Förutom den ökade bildfrekvensen så tillkommer även 360 graders timelapse-video och timelapse-foto. Dessa fotolägen fanns sedan tidigare i Hero-läget, men har nu även tillkommit i 360-läget och gör den redan kompetenta MAX till ett ännu större kraftpaket. Att skapa en timelapse i 360 grader ger dig stora möjligheter till panoreringar vid till exempel en solnedgång - något du inte kunde gjort tidigare utan ett separat tillbehör.

Att använda dig av timelapse-foto i 360 grader vid t.ex. skidåkning eller cykling är en ny spännande möjlighet. Det betyder att du kan aktivera timelapse-läget i MAX, montera den på din hjälm och susa ner för backen. Kameran fångar hela din nedfart och du kan sedan i efterhand plocka ut dina favoritbilder från din åkning! Möjligheten att göra en klassisk timelapse finns också, såklart.

Förbättrad horisontutjämning i HERO-läget

En annan av uppdateringarna är en förbättring av horisontutjämningen i HERO-läget, där kameran hjälper dig att ha en jämn och rak horisontlinje utan att du behöver oroa dig för placering.

360-video öppnar upp många kreativa möjligheter och med denna uppdatering för GoPro MAX är det en av de vassaste 360-kamerorna på marknaden. Köp ditt exemplar hos oss idag!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK