2020-10-15

Fujifilm lanserar X-S10 och ett nytt objektiv

Fujifilm släpper två nya produkter – en prisvärd kompakt systemkamera X-S10 och ett nytt vädertätat objektiv XF 10-24mm f/4 R OIS WR. Kameran har flera genomtänkta funktioner i ett litet kamerahus där fokuset ligger på att ta perfekta bilder direkt ur kameran. Objektivet har en ny vädertätad konstruktion och nytt gyro för bildstabilisering.


banner_news_fuji_xs10.jpg

Fujifilm X-S10 – otrolig prestanda i ett litet kamerahus

Fujifilms nya kompakta och prisvärda APS-C kamera har allt du behöver för att ta ditt fotointresse till nästa nivå. Den kommer fylld med vassa funktioner som exempelvis 6-stegs bildstabilisering, blixtsnabb autofokus, möjlighet att filma i 4K/30p och allt detta i ett kamerahus som endast väger 465 gram.

Perfekta bilder direkt ur kameran

Med Fujifilm X-S10 ligger fokus på att kunna ta riktigt bra bilder direkt ur kameran, SOOC (straight out of camera). Fujifilms kameror är sedan tidigare världskända för sina fina färger och Fujifilm X-S10 kompletterar detta med filter och inställningar som får dina bilder att se perfekta ut – direkt i kameran. Du kan också spela in video i 4K/30p och även här har du upp till 18 filter du kan använda för att uppnå precis de effekter du vill åt.

Många funktioner i ett litet kamerahus

Trots sin lilla storlek har X-S10 många genomtänkta funktioner som ökar användarupplevelsen avsevärt. Den inbyggda bildstabiliseringen i kamerahuset ger dig upp till 6-stegs stabilisering, perfekt om du vill få skarpa bilder när du fotar handhållet. Handgreppet till X-S10 liknar det du ser hos X-H1 och ger dig bättre grepp och stabilitet även vid tyngre objektiv. Därför fungerar det perfekt att använda ett större objektiv som exempelvis Fujinon XF 55-200mm f/3,5-4,8 R LM OIS till din X-S10.

Bra autofokus och videofunktioner

Fujifilm X-S10 har en riktigt snabb autofokus som lätt upptäcker ansikten och ögon och med joysticken på kamerahuset kan du enkelt flytta fokuspunkterna för att skifta fokus. Med snabbknappen för videoinspelning kan du snabbt och enkelt börja filma oavsett i vilket läge du är inne på i kameran. Internt kan du filma i 4K/30p med 4:2:0 8 bit och om du kopplar in en recorder via micro HDMI kan du filma upp till 4:2:2 10 bit. X-S10 kommer med ett autoläge för filmsimulering som automatiskt väljer filter som passar bra in med ditt motiv och bakgrunden för att få en personlig stil direkt i kameran. Du kan även använda mjukvaran X Webcam V2.0 för att omvandla din X-S10 till en webbkamera för datorn.

Fujinon XF 10-24mm f/4 R OIS WR

Den uppdaterade modellen av Fujinon XF 10-24mm f/4 R XF OIS kommer med nya funktioner som en ny vädertätad konstruktion och ett nytt gyro för OIS. Nu kan du uppnå en bildstabilisering på 3,5 steg från de tidigare 2,5 stegen i den föregående modellen. Detta är ett vidvinkelobjektiv med ett stort omfång – perfekt för vida vyer. Detta tillsammans med en snabb och tyst autofokus gör att objektivet passar riktigt bra till att både filma och ta stillbilder med din kamera.

banner_news_fuji_10-24mm_ii.jpg

På fredag 16/10 mellan klockan 15:00–17:00 kommer Fujifilm hålla i en demodag med de nya produkterna hos oss i vår butik på Vasagatan i Stockholm. Kom gärna och besök oss!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn