2020-01-23

Fujifilm släpper nya produkter

Fujifilm lanserar en kompakt systemkamera i två olika färger, Fujifilm X-T200 samt ett extremt lätt Fujifilm Fujinon XC 35mm f/2 som blir en perfekt matchning till den nya kameran och till Fujifilms X-serie. Nyheterna är inte slut där, de släpper även ett efterlängtat zoomobjektiv som det ryktats om på senare tid, nämligen Fujifilm GF 45-100mm f/4 R LM OIS WR till mellanformatsystemet GFX.


Ljusstark & fast optik med till Fujifilm X

Detta nya objektiv är anpassat för Fujifilm X-serie med den populära fasta brännvidden på 35mm och en största bländare på f/2. Det är mycket lätt och passar perfekt ihop med Fujifilms lätta systemkameror. Objektivet ger dig skarpa, detaljrika bilder med en mjuk och krämig bakgrundsoskärpa. Objektivet passar dig som vill ha ett lätt normalobjektiv för vardags- och porträttbilder.

35mm600.jpg

Zoomobjektiv till Fujifilm GFX

GF 45-100mm f/4 är ett zoomobjektiv anpassat till Fujifilms kameror med GF-fattning. Den täcker upp spannet mellan de två tidigare objektiven GF 32–64mm f/4 och GF 100–200mm F/5,6. Det har en maximal bländare på f/4 på hela omfånget vilket ger det många användningsområden och passar till dig oavsett om du fotograferar porträtt, natur eller streetfotografering.

GF 45-100mm f/4 består av 16 stycken linselement i tolv olika grupper varav tre asfäriska element. De hjälper till att kontrollera sfärisk och kromatisk aberration för att uppnå en optimal bildkvalitet oavsett fokusavstånd och brännvidd. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.