2023-05-24

Heta nyheter från Canon, Sony & Fujifilm

Här hittar du flera heta kameranyheter från Canon, Sony och Fujifilm. Canon EOS R100 är Canons nya instegskamera till EOS R-systemet med ett kompakt och användarvänligt kamerahus som besitter en 24,1MP APS-C CMOS-sensor. Fujifilm X-S20 är en kompakt och smidig hybridkamera med hög prestanda och är utrustad med smarta funktioner för vloggare, videokreatörer och resefotografer. Sony Z-V1 Mark II är en mycket smidig kompaktkamera som är framtagen speciellt för dig som sysslar med vlogging, livesändningar eller annat innehållsskapande inom video. Läs mer och förhandsboka nyheterna idag.


Fujifilm X-S20 och Fujinon 8mm f/3,5 WR

Fujifilm X-S20 är en mångsidig kamera med mycket hög prestanda i ett kompakt format och imponerande lång batteritid. X-S20 ärver autofokussystemet som är utvecklad med deep learning AI-teknologi från tidigare lanserade flaggskeppsmodellen, X-H2S och kan spela in 6,2K/30P internt. Fujinon 8mm f/3,5 WR är en 8mm ultravidvinkel till APS-C och med en ljusstyrka på f/3,5. 

 

Canon R100 och RF 28mm f/2,8 STM

Canon EOS R100 är en skräddarsydd kamera för alla som enkelt vill fånga speciella ögonblick i enastående kvalitet. Den är också tillräckligt liten för att hänga med på familjens alla äventyr. Med 24,1 megapixels APS-C-sensor och Dual Pixel CMOS AF i det kompakta och lätta kamerahuset ger EOS R100 en fantastisk bildkvalitet.RF 28mm f/2,8 STM är ett superkompakt, lätt och prisvärt alternativ som enkelt ryms i tillbehörsväskan.

 

Sony ZV-1 II

ZV-1 II är den perfekta vloggkameran för att skapa berättelser att dela med världen. ZV-1 II har ett inbyggt 18–50 mm-zoomobjektiv så att du kan fånga världen omkring dig och fokusera ännu närmare på ditt motiv, och du får fantastisk 4K-videokvalitet tack vare den stora 1-tumssensorn. Utnyttja vloggfunktionerna och om du vill ge ditt innehåll ett mer filmliknande utseende är det bara att aktivera biovloggläget för en mer dramatisk känsla.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn