Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2019-03-15

Nyhet! Loupedeck får stöd för Final Cut Pro X

Loupedeck+ får stöd för Final Cut Pro X. Loupedeck+ har sedan tidigare stöd för flertalet populära redigeringsprogramvaror både för foto och film. Loupedeck+ har stöd för Adobe Photoshop CC (2019), Adobe Lightroom CC, Adobe Premiere Pro CC, Adobe After effects CC, Aurora HDR och Skylum.


Fördelar

  • Snabbare och mer intuitiv videoredigering och färgkorrigering; Alla grundläggande verktyg för färgkodning är enkelt märkta på konsolen
  • Total flexibilitet för att skapa egna konfigurationer för att passa deras arbetsflöde
  • Exportera / importera en editors personliga Loupedeck-konfigurationsinställningar och överför dem enkelt till en annan dator
  • Använd Color Wheel-arbetsytans kompatibilitet för färgkodning
  • Använda flexibel tidslinje-navigering, innehåll trimning och klippinställning
  • Har möjlighet att anpassa konsolknappar till önskade Final Cut Pro-genvägar eller använda förinstallerade funktioner
  • Dra nytta av 400 + ytterligare funktioner tillgängliga

Läs mer om Loupedeck+ här!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.