2020-09-02

Panasonic släpper nya Lumix S5

Panasonic presenterar en ny fullformatskamera i sin S-serie – Lumix S5. Likt sina föregångare Lumix S1 och S1R kombinerar den kraftfulla foto- och videoegenskaper, men i ett mer kompakt kamerahus. Trots den kompakta designen har foto- och filmkvaliteten inte påverkats, och med sina 24,2 megapixlar kommer du att uppnå enastående resultat.


Det finns en hel del funktioner som Panasonic filat på med denna modell och kamerans kontrastbaserade autofokus håller en hög nivå. Den är snabb och har hög precision, och med sin lärande teknologi kommer den lätt fånga ansikten, kroppar och ögon både på människor och djur. Den inbyggda bildstabiliseringen i kamerahuset kommer underlätta ditt arbete både vid skakiga situationer eller långa exponeringar. Det finns även möjlighet att använda sig av ett objektiv med bildstabilisering för att nå ett ännu bättre resultat.

Lumix S5_2.jpg

Med funktioner som V-Log och V-Gamut förinstallerade finns det möjlighet för dig att komma fram till ett riktigt bra resultat i efterbehandling av ditt material. Lumix S5 kan uppnå 14+ steg av dynamiskt omfång och har en bred färgskala vilket kan ge dig ett slutresultat som kan mäta sig med många dyra produktionskameror. Denna kamera passar perfekt om du vill skapa content med en professionell känsla.

Lumix S5 har dual native ISO-teknologi som kommer öka din flexibilitet att arbeta under svårare ljusförhållanden. Det brus som ofta uppkommer när du filmar i mörka miljöer kommer minskas betydligt och i det stora hela kommer du uppnå ett bättre resultat.

Detta är kort sagt en kamera som är perfekt för dig som kräver riktigt bra prestanda oavsett om du vill ta stillbilder eller om du vill filma i skarpa 4k 60p. Med sina många funktioner kommer du helt säkert hitta ett sätt att arbeta som passar din stil och dina förväntningar.

Ta chansen att få en demonstration av nya Lumix S5!

Panasonic har lanserat sin nya spegellösa kamera Lumix S5 och du är varmt välkommen på demodag hos oss! Du får möjlighet att gå igenom kameran, se alla nya funktioner och få tips och råd från Panasonics produktspecialist – helt kostnadsfritt.

Läs mer om demodagarna här!

Demodag i Stockholm 8/9
Demodag i Malmö 10/9

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn