2020-09-01

MKE 200 - ny kameramonterad mikrofon från Sennheiser

Sennheiser utökar sitt sortiment av kameramonterade mikrofoner med MKE 200 - en shotgunmikrofon i ny, kompakt design. Med sin superkardioidkapsel är MKE 200 anpassad för att monteras på en kamera och ge dig fokus och detalj i ljudet, samtidigt som den eliminerar oönskat bakgrundsbrus genom den riktade kapseln.


MKE 200 är perfekt för vloggare och filmare, med sin kompakta storlek och medföljande fjädrande upphängning. Mikrofonen har även ett integrerat puffskydd och ett medföljande mjukt vindskydd som ger dig renast möjliga ljudinspelning när du spelar in video utomhus.

Idag begränsas videoinspelning inte till en enda enhet, utan vi använder oss av både kameror och mobiltelefoner. Därför följer det med TRS- och TRRS-kablar med 3,5 mm-anslutning till MKE 200, så att du kan använda den till både systemkameror eller mobila enheter. Inga batterier behövs, så du behöver inte tänka på att ladda upp mikrofonen.

Mikrofonen monteras enkelt i din kameras blixtsko och med den inbyggda, fjädrande upphängningen så elimineras hanteringsljud effektivt. MKE 200 ger dig ett betydligt bättre ljud än kamerans inbyggda mikrofoner med sitt större membran och ljudkänslighet och passar perfekt för vloggare eller dokumentärfilmare.

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn