2021-03-30

Ny firmwareuppdatering för Canon

Canon har släppt nya firmware-uppdateringar till sina populära modeller EOS R5, EOS R6 och EOS 1D X Mark III. Uppdateringarna ger dig nya, viktiga funktioner och ökar din kameras användarvänlighet.


news_banner_canonfirmware.jpg

Ökad bildkvalitet och användarvänlighet

  • Canon EOS R5 kan nu spela in video i full HD 120p.
  • Du kan nu spara ner dina personliga inställningar för din EOS R5 till ett minneskort, som enkelt kan kopieras över till andra kameror eller din egen efter en återställning.
  • På din EOS R5 kan du nu stänga av LCD-monitorn under tiden du fotograferar och endast använda den för playback.
  • För EOS R5 och R6 kan du nu tillsammans med RF-optik alltid ta över autofokusen med den manuella fokusen när du använder Servo AF-inställningen. För att funktionen ska fungera kan det krävas att mjukvaran på din RF-optik måste uppdateras.

Effektiviserat och professionellt arbetsflöde

  • För EOS R5 kan du nu skydda och enkelt dela dina foton med den nya Protect Image Transfer-funktionen. Funktionen förhindrar att du råkar ta bort bilder eller överför dem via FTP av misstag.
  • Med EOS 1D X Mark III och EOS R5 kan du nu se FTP-överföringsstatus på displayen, som visar hur lång tid det kommer ta att överföra dina filer.

Förbättrad videofunktionalitet

  • För EOS R5 och EOS 1D X Mark III finns det nu möjlighet att spela in RAW-filmer i lägre bitrate, vilket både minskar storleken på filerna och gör överföringstiden av filerna snabbare.
  • EOS R5 har fått Canon Log 3 – det är samma gammakurva som används på Canons Cinema EOS-kameror och ger dig större dynamiskt omfång, smidigare arbete i efterproduktion och lättare filhantering.
  • För EOS R5, EOS R6 och EOS 1D X Mark III har det även kommit ett IPB videoformat med lägre bitrate, som ger dig möjligheten att skapa små videofiler som enkelt går att dela.

På Canons hemsida hittar du fullständig information och nedladdningslänkar till uppdateringarna:

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn