2020-01-13

Ny SSD lagringsenhet från Samsung!

Samsung lanserar T7 touch som är deras nya kompakta lagringsenhet med SSD. Det som utmärker den från Samsung T5 är att den har fingeravtrycksläsare för extra säkerhet av dina lagrade filer samt snabbare överföringshastighet.


Samsung har nu släppt en ny version har den oerhört populära lagringsenheten Samsung T5. Den nya modellen har fått namnet T7 touch och som namnet avslöjar är den stora skillnaden mot Samsung T5 att T7 kommer med fingeravtrycksläsare. Det är en lagringsenhet i fickformat som är klockren för dig som vill lagra bilder, filmer eller arbetsfiler. Den överför stora filer med en hastighet upp till 1000MB/s vilket gör den nästan dubbelt så snabb som T5. Fingeravtrycksläsaren ger dig ökad säkerhet av dina lagrade filer och ställs in med hjälp av den medföljande programvaran. Samsung T7 touch är kompatibel med både PC, Android, Mac och iOS och kan därför användas med alla dina enheter. Den kommer i tre olika kapaciteter (500GB, 1 och 2TB) och två olika färger (svart och silver).

Samsung-touch-t7.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.