2021-07-27

Ny vloggkamera från Sony!

Sony presenterar en spegellös systemkamera med fokus på kreativitet – Sony ZV-E10. Det här är kameran för dig som vill ha en smidig kamera med utbytbart objektiv, som är designad för vlogg, streaming och innehållskapande. Du kan enkelt skapa videor i 4K-upplösning, filma slowmotion i Full HD och använda smarta funktioner som Tally Light, bokeh-läge och autoexponering av ansiktet. Sony ZV-E10 har en vinklingsbar pekskärm och en högkvalitativ inbyggd mikrofon med medföljande vindskydd – för enkelt innehållsskapande med professionellt resultat. Köp Sony ZV-E10 idag, planerad leverans i mitten av augusti.


Fördelar

 • 24,3MP APS-C-sensor
 • Filma i 4K och slowmotion i Full HD
 • Vinklingsbar pekskärm med Touch Focus
 • Intelligent ögonautofokus
 • Snabb autofokus även i sämre ljusförhållanden
 • Bokeh- och Product Showcase-läge
 • Livestreama i hög kvalitet via USB
 • Tally Light – som indikerar att du är i sändning
 • Använd som webbkamera
 • Riktad mikrofon med vindskyddspäls
 • Ergonomiskt grepp
 • Möjlighet till att byta objektiv

Flera smarta funktioner

Sony ZV-E10 har många användbara funktioner som möjliggör mindre fokus på inställningar och mer fokus på skapandet. Kameran använder sig av objektsigenkänning för följande ögonautofokus vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig för att kameran inte hittar fokus – oavsett vilken kvalitet du spelar in i. En annan användbar funktion är autoexponering av ansiktet där kameran ställer in så att du får rätt exponering i ansiktet. Kameran anpassar och förbättrar även hudtoner i videon för att det ska se så bra ut som möjligt när materialet sedan används för exempelvis YouTube och Instagram.

Flexibilitet och kreativitet

Med Sony ZV-E10 har du nästintill obegränsade möjligheter till att skapa material. Denna vloggkamera är kompatibel med över 60 olika Sony-objektiv vilket gör att du kan variera ditt innehåll och öka kvaliteten på ditt kreativa skapande.

Klar röst överallt

Oavsett vilken miljö du befinner dig i, låter Sony ZV-E10 din röst höras. Med den riktade mikrofonen och det medföljande vindskyddet får du klart ljud även i blåsiga förhållanden. Du kan också ansluta en extern ljudenhet och optimera ljudet ytterligare med det digitala ljudgränssnittet.

Optimerad fokus

Recenserar du många produkter? Eller visar du kanske upp olika objekt i din video? Med Product Showcase-läget kan du visa upp objektet samtidigt som kameran snabbt byter fokus mellan dig och objektet. Filmar du någon som rör sig kan du på pekskärmen välja vilket objekt du vill att kameran ska följa och sätta ditt fokus med bara ett tryck. En annan populär effekt vid video och foto är bokeh – bakgrundsoskärpa. På kamerans C1-knapp finns det ett förprogrammerat bokeh-läge som framhäver oskärpan i din bakgrund och gör att du hamnar i ett ännu tydligare fokus.

Livestreaming och webbkamera

Genom att ansluta Sony ZV-E10 med en USB-kabel till din dator har du möjlighet att livestreama med hög ljud- och bildkvalitet, och samtidigt interagera med dina följare – utan ett externt videokort. Dessutom kan du använda kameran som webbkamera och få ut det mesta av dina online-möten.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn