2021-08-17

Nya Canon XF605 – En videokamera för sport, streaming och reportage

Canon kommer med en ny Camcorder XF605 och ersätter sin föregångare XF705. XF605 är en ordentlig uppdatering ifrån sina tidigare modeller och kommer med den nya DIGIC DV7 processorn som jobbar fint tillsammans med en 1" CMOS sensor. Tillsammans levererar dem kristallklar bild upp till 4K UHD 60P/50P i numera 4:2:2 10-bit XF-AVC eller MP4 format. Och upp till 120P HFR i Full HD. Med ett nyutvecklat kamerahus så är XF605 både mindre och lättare än sina föregångare. Preliminär leveransstart är 21/10 – förhandsboka ditt exemplar redan idag.


XF605

Canon XF605 utmärker sig med AI-driven autofokus, HDR-inspelning och bildkvalitet på broadcast-nivå. Kameran kommer med 4K -prestanda för bland annat sport, streaming och professionella dokumentärer.

Fördelar

• 1" CMOS Sensor med DIGIC DV7 Processor
• 4K UHD 60P/50P 4:2:2 10 bit inspelning i CF-AVC eller MP4
• Canon Log 3, HDR, PQ, HLG
• Upp till 120fps i Full HD
• 15x optisk zoom ifrån L-serien
• Nytt Dual Pixel CMOS autofokus med ögon spårning
• Dubbla SD-kort platser
• 12G SDI, HDMI, XLR, Wifi, Ethernet, USB-C

XF605

Professionell optik och kontroll

Objektivet i Canon XF605 är av högsta kvalitet och kommer ifrån Canons L-serie. Den har en 15x optisk zoom och motsvarar 25,5mm till 382,5mm.Den har tre självständiga ringar för Zoom, Fokus och Iris kontroll för enkel och snabb åtkomst. Bildstabilisering i tre lägen, inbyggda ND-filter och infrarött filter skapar ännu fler möjligheter.

Avancerad Autofokus

Nu har äntligen ögonigenkänning kommit till camcorders! Canon XF605 har en stabil och välutvecklad autofokus som får sin information via Canons egna AI system vilket ger en snabb och korrekt autofokus. Välj att spåra ögat och i de fall kameran inte ser ögat så tar den automatiskt över och fokuserar på ansiktet och ser kameran inte ansiktet så fokuserar kameran på hela personen. Canons egna AI system utvecklas löpande och kommer utvecklas och förbättras varje gång det kommer en uppdatering.

Professionell anslutning och streaming

Canon XF605 integreras sömlöst i live och offline miljöer, med 12G-SDI, HDMI, XLR, Wi-Fi och Ethernet för IP strömning. Med Content Transfer Mobile -appen möjliggör man redigering av ML-G2 kompatibla metadata, överföring av film till din iPhone och eller direkt överföring till FTP -servrar.

XF605 XLR
XF605 Sound

Inspelning

Fånga ett utökat dynamiskt omfång i Canon Log 3 för flexibilitet vid efterproduktion, eller filma direkt i sändningsklara PQ- eller HLG HDR-format. Du kan spela in till dubbla SD -kort i olika format för maximal flexibilitet.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i vår butik i Stockholm eller i våra Serviceshoppar i Malmö eller Borås. Missa inte heller vår nyhets- och inspirationssida där du hittar inspiration och produkttips som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.