2021-11-01

Nya LED-belysningar från Godox

Vi har fyllt på lagret med heta nyheter från Godox! Lyft ditt kreativa skapande till nya nivåer med LED-belysningar från Godox SL100-, LD- och TL-serien. Godox SL100-serien ger dig mycket ljus för pengarna, medan Godox LD-serien består av professionella LED-paneler med RGB och DMX. Sist ut är Godox TL30 som är ett portabelt RGB LED-rör, som ger dig möjlighet att skapa härliga effekter och kreativa ljussättningar med naturligt eller färgat ljus. Läs mer om de nya produkterna och klicka hem dem redan idag!


Prisvärd LED-belysning för kreatörer

Behöver du ett färdigt ljuspaket från Godox till dina videor eller bilder? Då är Godox SL100-serien ett utmärkt val för dig som kreatör, för att kunna skapa snyggt ljus på ett enkelt sätt. Godox SL100D och SL100Bi finns att köpa löst eller i våra populära belysningspaket med dagsljus, där vi har valt ut softboxar och belysningsstativ som passar utmärkt till LED-belysningen – allt du behöver för att komma i gång! 

Stora RGB LED-paneler med DMX 

Godox LD-serien består av tre LED-paneler i olika storlekar och ljusstyrkor. Skapa ljussättningar, scener och miljöer, och lys upp tillvaron med högkvalitativt RGB LED-ljus (färgat ljus) eller naturligt LED-ljus. Du kan även justera färgtemperaturen från varmt till kallt för få en exakt matchning av din omgivning. Godox LD-serien ger dig möjligheter utöver det vanliga när det kommer till flexibilitet och kreativitet, tack vare hög ljusstyrka och fjärrstyrning via DMX, app eller fjärrkontroll. Kolla in våra färdiga paket med Godox LD-paneler och C-stand

Skapa kreativa ljussättningar med Godox TL30

Godox TL30 är perfekt för dig som kreatör, oavsett om du behöver ljus till video, foto eller streaming. LED-röret som är betydligt mindre än den större varianten TL60, ger dig möjlighet att välja mellan naturligt LED-ljus och färger i hela RGB-färgskalan. Godox TL30 är perfekt för dig som vill blanda och kombinera ett eller flera ljusrör för kreativa ljussättningar. Ljusröret finns att köpa löst redan idag och paketen förväntas komma i november. 

Upptäck vårt sortiment av Godox

Om du vill hitta fler produkter från Godox eller vill läsa mer om våra utvalda blixt- och LED-paket, hittar du vår Godox-sida här.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.