2020-04-24

Nya skrivare från Epson!

Storsäljarna Epson SC-P600 och SC-P800 har länge varit populära skrivare för fotografer och kreatörer världen över. Nu lanserar Epson två nya versioner – SC-P700 och SC-P900. Är du ute efter lättanvända fotoskrivare, med en högpresterande maskinvara och fotoutskrifter som fokuserar på detaljer – då är detta skrivarna för dig!


Två skrivare – två storlekar

De två nya skrivarna från Epson,  och , är ersättare till de tidigare modellerna och  En stor skillnad från de äldre modellerna är att P700 och P900 är betydligt mycket mindre i sin fysiska storlek. De är bland de mest kompakta fotoskrivarna i sin kategori och en tilltalande design som passar in på de flesta kontor eller arbetsytor. Men låt inte den kompakta storleken eller det eleganta yttre lura dig – skrivarna är fullmatade med professionella egenskaper som inte lämnar någon besviken.

De båda skrivarna har många liknande funktioner med några få detaljer som skiljer dem åt. P700 har en utskriftsstorlek på upp till A3+ på ark och 13 tum på rulle (integrerad rullenhet) och med P900 kan du skriva ut upp till A2+ på ark och 17 tum på rulle (rullenhet som tillval). Både P700 och P900 använder sig av overcoating och tio Ultrachrome Pro10-bläck för en detaljrik och djup svärta.

 

Nya egenskaper

  • Tre pappersmatningar som kan hantera flera typer av media
  • D-Max-värde på 2,91
  • LCD-pekskärm på 4,3” som kan användas med handskar
  • Utökad blå färgskala för realistiska bilder
  • Svarta bläckpatroner (PK/MK) som alltid är tillgängliga utan byte
  • Uppdaterad utskriftslayout för enkel användning och funktionalitet
  • Spindelfri integrerad rullenhet (endast P700, tillval på P900)
  • Nytt system för arkmatning vid fine art-media
  • Tätad för skydd mot damm och smuts

Epson SC-P700 och SC-P900 kommer finnas tillgängliga från augusti.

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i 

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK