2022-07-21

Nyhet! Blackmagic Design lanserar nya videomixrar

Blackmagic Design introducerar ultraportabel liveproduktion med avancerade streamingfunktioner. ATEM SDI är en familj av videomixrar designade för produktioner som kräver extrem portabilitet. De är väldigt lika ATEM Mini, men videoanslutningarna är 3G-SDI och varje modell har dubbelt så många videoutgångar! Du får 4 SDI-ingångar med ATEM SDI- och ATEM SDI Pro ISO-modellerna och 8 SDI-ingångar på ATEM SDI Extreme ISO-modellen. Alla SDI-ingångar har standardomvandlare och re-sync samtidigt som du har tillgång till funktioner som multiview och bild-i-bild-effekter. USB fungerar som en webbkamera för att ansluta video till datorer, medan Pro- och Extreme-modellerna även har inbyggd streaming. Förhandsboka hos oss nu!


Atem-sdi-news4.jpg

Kompakt allt-i-ett-design

ATEM SDI-seriens kompakta allt-i-ett-design inkluderar både en kontrollpanel och flera anslutningsmöjligheter. Men fördelarna slutar inte där utan de är även packade med funktioner som:

  • Stöd för anslutning av upp till 8 kameror eller datorer
  • Livestream via Ethernet på ATEM SDI Pro och Extreme-modellerna
  • Spela in till USB-diskar i H.264 på ATEM SDI Pro och Extreme-modeller
  • Standardkonverterar och återsynkroniserar automatiskt via alla SDI-ingångar
  • Inkluderar gratis ATEM Software Control för Mac och Windows
  • 4 ATEM Advanced Chroma keyers på ATEM SDI Extreme-modellen
  • Upp till 6 oberoende DVE:er på ATEM SDI Extreme-modellen
  • Anpassningsbar 16-vägs multiview på ATEM SDI Extreme-modellen

Frontpanelen innehåller lättanvända knappar för att välja källor, videoeffekter och övergångar samtidigt som du får dedikerade knappar för ljudmixning. På den bakre panelen finns SDI-anslutningar för kameror, extra mikrofoningångar, USB för webbkamera plus flera SDI "aux"-utgångar för programvideo.

Allt bara fungerar

ATEM SDI-serien är videomixrarna för dig som vill skapa fantastiska produktioner för livestreaming eller snygga videoproduktioner. Med 4-8 videoingångar låter ATEM SDI dig ansluta flera kameror för olika vyer under din livesändning. Alla videokällor synkroniseras om till switchern, även om de fungerar med olika videostandarder.

Varje 3G-SDI videoingång har sin egen dedikerade standardomvandlare. Det betyder att ATEM SDI-serien automatiskt kommer att konvertera 1080p, 1080i och 720p källor till switcher-videostandarden. SDI-utgångarna är äkta "aux"-utgångar så att du kan anpassa källvideon som dirigeras till varje SDI-utgång. Alla utgångar kan anslutas till kameror eftersom de inkluderar kamerastyrning och övervakningsinformation.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK