2022-01-19

Nyhet! Canon EOS R5 C

Canon lanserar nu EOS R5 C – en kraftfull hybridkamera som kombinerar Cinema-seriens professionella filminspelningsfunktioner med R-systemets fördelar. Tack vare en högupplöst CMOS-fullformatssensor, en DIGIC X-processor och RF-fattningen möjliggörs både högklassig filminspelning i 8K och stillbildstagning med 45 megapixlar och bildserier på upp till 20 bilder per sekund. Allt i ett enda kamerahus. EOS R5 C bygger på den nyskapande inverkan som EOS 5D Mark II fick på filmindustrin – nu i ett kompakt och flexibelt kamerahus som är utformat för behoven hos den nya generationens innehållsskapare och videografer. Förhandsboka Canon EOS R5 C nu! Förväntad leveransstart i mars.


Fördelar

  • Fullformatssensor med 8K/30p 12-bitars RAW-inspelning eller 8K/60p med en extern strömkälla
  • 45 megapixlar och upp till 20 bilder per sekund
  • Exakt ögonföljande autofokus via Dual Pixel CMOS AF och intelligent ansikts- och huvudspårning via EOS iTR AF X
  • Omfattande professionella inspelningsformat inklusive tre nya varianter i Cinema RAW Light
  • Aktiv kylning för långa inspelningar
  • In- och utgång för tidskod
  • RF-fattning med avancerad Combination IS-teknik
  • Avancerade anslutningar och multifunktionellt tillbehörsfäste

Canons första Cinema-hybrid

EOS R5 C är den första kameran i Cinema-serien med intern 8K/30p RAW-inspelning och upp till 60p när en extern strömkälla används. Du får ett resultat med enastående klarhet och dessutom oändliga möjligheter vid efterbearbetningen. Kameran har ett internt aktivt kylsystem som ger dig som innehållsskapare möjligheten att glädja dig åt många timmars tagningar i högkvalitativ 8K. Med HDR-stöd via PQ och HLG samt Canons eget populära Log 3 Gamma, kan du förverkliga dina visioner och skapa hisnande, uttrycksfulla och verklighetstrogna videor som får tittaren att fördjupa sig i innehållet på en ny nivå.

Dual Pixel CMOS AF System

Kameran har Canons mycket uppskattade Dual Pixel CMOS AF-system, med ögonföljande autofokus och EOS iTR AF X som säkerställer exakt fokus vid varje tillfälle. Den avancerade autofokustekniken spårar ögon i realtid och kan till och med följa huvuden när de tittar bort från kameran. EOS R5 C arbetar tillsammans med den optiska bildstabiliseringen i kompatibla objektiv och har elektronisk bildstabilisering med koordinerad kontroll, som dämpar skakningar vid handhållen tagning och ger ett jämnt resultat och skarpa bilder.

DIGIC X-processor

Med en 45 megapixel-sensor och en DIGIC X-processor har EOS R5 C spetsteknik för stillbildstagning, och kan ta blixtsnabba bildserier på upp till 20 bilder per sekund. DIGIC X-processorn medför också nyheter för brusbearbetningen, med en känslighet så hög som 51 200 ISO – perfekt för tagningar i svaga ljusförhållanden som exempelvis sportevenemang inomhus. 10-bitars HEIF-bilder ger dig som fotograf större kreativ frihet och utökat dynamiskt omfång. Du kan dessutom använda intervalltimern för att skapa fantastiska och högupplösta tidsintervallfilmer.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn