2022-05-24

Nyhet! Canon EOS R7 och EOS R10

Canon lanserar EOS R7 och EOS R10 – de första kamerorna i EOS R-systemet med APS-C-sensor. Båda kamerorna är kompakta, snabba och högpresterande, och är anpassade för fotoentusiaster och innehållsskapare. Tack vare det populära bildsensorformatet APS-C får du alla fördelar från EOS R-systemet. EOS R7 passar natur- och sportfotografer som behöver den extra räckvidd som sensorn ger, och kameran innehåller det viktigaste från EOS 7D-serien med enastående hastighet och autofokusspårning som är inspirerad av de större modellerna. EOS R10 passar för innehållsskapare och är en allroundkamera som levererar imponerande stillbilder och video. Canon lanserar även två nya objektiv i form av RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM och RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM. Preliminär leveransstart av EOS R7 och objektiven den 23 juni, och av EOS R10 i slutet av juli. Läs mer om nyheterna och förhandsboka här!Här ser du när Anders från Canon presenterar nyheterna under vårt livesända webinar

Fördelar - EOS R7

 • Förväntad leveransstart 23 juni
 • 32,5 megapixels APS-C-sensor
 • 15 bilder/sek kontinuerligt med mekanisk slutare, 30 bilder/sek med elektronisk
 • Deep Learning och Dual Pixel CMOS AF II
 • 4k 60p och översamplad 4k 30p-video från 7k
 • Upp till 8 stegs inbyggd bildstabilisering (IBIS)

Högupplöst och snabb kamera för natur- och sportfotografer

EOS R7 kan beskrivas som en förlängning av Canons 7D-serie, som är anpassad för entusiastfotografer som vill fotografera djur, natur, sport och action. Tack vare brännviddsförlängningen som APS-C-formatet ger, kommer du att kunna utnyttja brännvidden i objektiven för att få en bra räckvidd även med en lättare och smidigare utrustning. Detta är en av anledningarna till att kamerorna i 7D-serien blivit mycket populära bland entusiaster. EOS R7 är dessutom vädertätad, vilket gör att du kan ta fantastiska bilder oavsett väderförhållande.

Fördelar - EOS R10

 • Förväntad leveransstart i slutet av juli
 • 24,2 megapixels APS-C-sensor
 • 15 bilder/sek kontinuerligt med mekanisk slutare, 23 bilder/sek med elektronisk
 • Deep Learning och Dual Pixel CMOS AF II
 • 4k 60p (beskuren) och översamplad 4k 30p-video från 6k
 • Movie Digital IS

En kompakt och smidig allroundkamera för innehållsskapare

EOS R10 är anpassad för dig som tidigare har fotograferat med en enklare spegelreflexkamera, mobiltelefon, kompaktkamera och nu känner dig redo att kliva in i systemkamera-världen. Det är en enkel och smidig allroundkamera som är optimal för bland annat vloggande och resefoto. Den har ett användargränssnitt som ger dig en bra vägledning och råd om olika inställningar på kameran. EOS R10 är väldigt kompakt och väger endast 429 gram, vilket gör den till en perfekt kamera att ha med på äventyr.

Två nya RF-S-objektiv

Canon passar även på att lansera två nya RF-S-objektiv – RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM som är en superkompakt vardagszoom, och RF-S 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM som är ett mångsidigt objektiv med kraftig förstoring.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn