2019-10-24

Stora nyheter från Canon!

Vi får bekräftat att nästa iteration av Canons toppmodell är under utveckling – 1D X Mark III. Dessutom utökas urvalet objektiv till det spegellösa RF-systemet med tillskotten RF 70-200mm f/2,8L IS USM och RF 85mm f/1,2L DS USM.


Banner_Canon 1DX mark III.jpg

Canon EOS 1D X Mark III

Uppföljaren till Canons toppmodell 1D X Mark II är på ingång, och du kan förhandsboka den redan idag! Canon lockar med förbättringar såsom bättre prestanda i autofokus, ännu snabbare seriebildtagning samt videoinspelning som kan konkurrera med spegellösa systemkameror, och fler förbättringar som möter många av den professionella fotografens krav är att vänta.

Föregångaren, 1D X Mark II, är för många fotografer världen över ett förstahandsval tack vare sin tillförlitlighet, prestanda och snabba seriebildtagning. Därmed kan vi räkna med att 1D X Mark III kommer hålla den traditionen vid liv.

Förhandsboka 1D X Mark III redan idag och få de senaste uppdateringarna!

Vet du redan nu att Canon EOS 1D X Mark III är kameran för dig? Då kan du förhandsboka den redan nu! Dessutom kan du få de senaste nyheterna kring kameran – följ länken nedan för att hitta dit.

FÖRHANDSBOKA OCH LÄS MER HÄR

IMG banner RF 70-200 and RF 85 DS.jpg

Nya professionella objektiv till RF-systemet

Två nya, högpresterande objektiv har också anslutit till Canons spegellösa utbud. Nyheterna består av RF 70-200mm f/2,8L IS USM och RF 85mm f/1,2L DS USM. Alltså får Canons spegellösa system nu ett ljusstarkt, kompakt och flexibelt zoomobjektiv samt ett porträttobjektiv med fokus på krämig bakgrundsoskärpa och god separation mellan motiv och bakgrund.

Canon RF 70-200mm f/2,8L IS USM

Med Canon RF 70-200mm f/2,8L IS USM får du professionell kvalitet i ett kompakt format, väl anpassat för de mindre, spegellösa kamerorna med RF-fattning. Objektivet har gjorts mindre och lättare än sin motsvarighen med EF-fattning, med skillnaden att RF-objektivet saknar intern zoom – det vill säga att det expanderar i längd när du zoomar.

Fördelar

 • Kompakt storlek, men samma optiska prestanda som motsvarigheten till EF
 • Mångsidig brännvidd som passar till porträtt-, bröllop-, natur- och sportfotografi m.m.
 • Konstant bländare på f/2,8 ger dig bra ljusinsläpp över hela zoomomfånget
 • USM-autofokus med låg ljudnivå som gör objektivet till ett bra alternativ för exempelvis video
 • Vädertätning för användning i hårdare väderförhållanden
 • Av- och påmonterbart stativfäste

Canon RF 85mm f/1,2L DS USM

Fast porträttobjektiv med L-seriens typiska, ljusstarka bländare på f/1,2, anpassat för Canons spegellösa kameror med RF-fattning. DS, som står för Defocus Smoothing, är en teknik som ger extra mjuk och krämig bakgrundsoskärpa samtidigt som det bibehåller knivskarp fokus på ditt motiv, vilket ger bättre separation. Med USM-motorn får du nästintill ljudlös autofokus, och objektivet är dessutom är internfokuserande, vilket lämpar sig väl även för videoinspelning.

Fördelar

 • Extra mjuk bakgrundsoskärpa tack vare Defocus Smoothing-behandling
 • Brännvidd på 85mm som är "must-have" för porträttfotografi
 • Ljusstark största bländare på f/1,2 garanterar hög ljusstyrka även i lägre ljusförhållanden
 • Internfokuserande USM-autofokus med låg ljudnivå
 • Vädertätning för användning i hårdare väderförhållanden

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn