2022-09-08

Nyhet! Canon släpper flera nya videokameror och en PTZ-kamera

Nu lanserar Canon många spännande videonyheter. XA75, XA70, XA65 och XA60 – fyra professionella videokameror, Legria HF G70 – en handhållen videokamera, och CR-N700 – en ny PTZ-kamera. Dessa videokameror lämpar sig för en mängd olika användningsområden som dokumentärer, företagsevent och utbildningssammanhang. De har professionell prestanda, är utrustade med avancerad autofokus- och ansiktsavkänningsfunktion och kan fånga innehåll med exceptionell 4K-kvalitet. Alla modeller möjliggör MP4-inspelning, och de fyra professionella videokamerorna erbjuder XF-AVC-inspelning. Preliminär leveransstart för XA60, XA65 och HF G70 i oktober, och för XA70, XA75 och CR-N700 i december. Läs mer och förhandsboka här!


XA70 och XA75

XA70 och XA75 är 4K-videokameror med 1,0-tums CMOS och funktioner som Dual Pixel CMOS AF, ett inbyggt objektiv med 15x optisk zoom och 3G-SDI videoutgång (XA75). Med en 5-axlig stabilisering passar den utmärkt för att producera professionell och exakt video. Med ett användarvänligt gränssnitt och en intuitiv 3,5" touchscreen blir det både enkelt och roligt att komma igång att filma. 

XA60 och XA65

XA60 och XA65 från Canon är två kompakta filmkameror, perfekta för dig som vill spela in intervjuer eller få fantastisk bildkvalitet på din live-stream. Med ett användarvänligt gränssnitt och en intuitiv 3,5" touchscreen blir det både enkelt och roligt att komma igång med att filma. Här får du 4K UHD-upplösning med Canons prisvinnande autofokus och du slipper skakiga inspelningar med den effektiva 5-axel bildstabiliseringen. Utöver det får du en kraftig optisk zoom upp till 20x och även en rad olika anslutningsmöjligheter via HDMI och UVC.

CR-N700 – skapa avancerade produktioner med PTZ

Idag tillkännager Canon även lanseringen av CR-N700 – en 4K 60P 4:2:2 10-bitars PTZ-kamera med 12G-SDI-anslutning, designad för professionella sändningar, studior och live-evenemangsproduktioner. CR-N700 bygger på Canons sändningsarv och innehåller intelligent AF från populära och professionella videokameror som EOS C70 och XF605, för precisionsfokus över hela panorerings-, tilt- och zoomomfånget. Med en mängd kraftfulla funktioner utökar denna lansering Canons PTZ-sortiment och erbjuder en PTZ-kamera för alla typer av produktioner och tekniska krav.

Legria HF G70 – handhållen videokamera med 4K/25P UHD-upplösning

Ta kontrollen över ditt skapande med Legria HF G70. Med en kompakt formfaktor och en 1/2.3-Type CMOS sensor som levererar en kristallklar bild i 4K UHD. Här får Canons prisvinnande autofokus som både upptäcker och följer ansikten med oanad precision. Utöver det får du en intuitiv 3,5" touchscreen och med den effektiva 5-axel bildstabilisering slipper du oroa dig för skakiga inspelningar.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.