2022-10-25

Nyhet! Db Luggage – packa tungt, bär lätt!

Db presenterar en ny serie resväskor – The Ramverk Pro Luggage. Väskorna har ett tydligt fokus på att skydda din packning och utrustning, samtidigt som de är lätta och enkla att resa med. De har en stilren design med en aluminiumram i svart eller silver och kommer i tre olika storlekar. Det här är väskorna som passar lika bra på semestern med vännerna som när du är ute på uppdrag. Köp Db Luggage hos oss idag!


The Ramverk Pro Cabin Luggage

Den här kabinväskan passar lika bra på weekendresan med vännerna som för dig och din utrustning när du är ute på uppdrag. Genom full öppning i fronten kan du enkelt packa väskan och samtidigt få snabb tillgång till det du behöver under resan. Den har också en robust aluminiumram för extra skydd, vadderat fack för en Macbook upp till 16 tum och tysta 360-graders hjul.

The Ramverk Pro Check-in Luggage

Check-in Luggage kommer i två storlekar – medium och large. Det här är resväskan som passar perfekt för långa äventyr och uppdrag som kräver mycket utrustning. Den säkerställer att du skyddar din packning när du reser, samtidigt som du får en smidig väska att ta med dig. Väskan är byggd för att tåla alla äventyr och har en robust aluminiumram för extra skydd, låg vikt och TSA-godkända lås.

Köp till ryggsäck, tillbehörsväska eller insatser för kamerautrustning


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.