2022-10-25

Nyhet! Db Luggage – packa tungt, bär lätt!

Db presenterar en ny serie resväskor – The Ramverk Pro Luggage. Väskorna har ett tydligt fokus på att skydda din packning och utrustning, samtidigt som de är lätta och enkla att resa med. De har en stilren design med en aluminiumram i svart eller silver och kommer i tre olika storlekar. Det här är väskorna som passar lika bra på semestern med vännerna som när du är ute på uppdrag. Köp Db Luggage hos oss idag!


The Ramverk Pro Check-in Luggage

Check-in Luggage kommer i två storlekar – medium och large. Det här är resväskan som passar perfekt för långa äventyr och uppdrag som kräver mycket utrustning. Den säkerställer att du skyddar din packning när du reser, samtidigt som du får en smidig väska att ta med dig. Väskan är byggd för att tåla alla äventyr och har en robust aluminiumram för extra skydd, låg vikt och TSA-godkända lås.

Köp till ryggsäck, tillbehörsväska eller insatser för kamerautrustning


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn