2022-08-25

Nyhet! DJI Avata – FPV-hybriddrönare med maximal flygkänsla

DJI lanserar en ny FPV-hybriddrönare – DJI Avata. Drönaren har en 4K-kamera med en 1/1,7"-sensor och ultravidvinkel, som ger dig ett brett synfält och högupplöst video. DJI Avata är framtagen för att flyga och har flera smarta säkerhetsfunktioner för att du ska kunna flyga både snabbt och säkert. DJI lanserar även Goggles 2 – glasögon som har inbyggda skärmar och är anpassade för drönarflygning. Upplev känslan av att sitta i förarsätet genom att få realtidsvideo av drönarens kamera direkt till glasögonen. De har både lättare vikt och högre upplösning jämfört med föregångarna – allt för den bästa upplevelsen. Upptäck nya vyer och skapa adrenalinfyllt content med DJI Avata och DJI Goggles 2. Köp drönaren tillsammans med glasögonen nu! DJI Avata finns i lager nu.


DJI_Avata_FPV_drone.jpg

Fördelar – DJI Avata 

 • Realtidsvideo i DJI Goggles, precis som om du sitter i drönaren (FPV – first person view)
 • Filma i 4K upp till 60 bilder per sekund
 • Kamera med upp till 48 effektiva megapixlar
 • Ultravidvinkel ger brett synfält och effektfulla videor (155 graders bildvinkel)
 • Avancerad bildstabilisering – RockSteady 2.0 och HorizonSteady
 • Inbyggt propellerskydd, nödstopp och sensorer för maximal säkerhet
 • Maximal hastighet på 27m/s
 • Kompakt drönare som väger 410 gram
DJI Avata – nylanserad FPV-drönare

DJI Avata – drönaren för actionfyllt content

Upplev en ny flygupplevelse med FPV-hybriddrönaren DJI Avata. Drönaren är liten, lätt och ger en häpnadsväckande flygkänsla. Spela in videor i hissnande fart och ta dig in i utrymmen och miljöer där du tidigare inte kunnat flyga. DJI Avata har en stabiliserad 4K-kamera, upp till 18 minuters batteritid och ett inbyggt propellerskydd som skyddar drönaren mot föremål och gör att den studsar tillbaka, stannar i luften och fortsätter flyga. 

4K-kamera med ultravidvinkel

DJI Avata är utrustad med kamera med en 1/1,7-tums CMOS-sensor på 48 effektiva megapixlar, 4K-ultravidvinkelinspelning och en ljusstark bländare på f/2,8. Avatas flygegenskaper kombinerat med högkvalitativ bildprestanda levererar exceptionell video- och bildkvalitet. De flesta kameradrönare har ungefär 84 graders bildvinkel (FOV – field of view), men med DJI Avata får du hela 155 graders synvinkel. Detta breda perspektiv gör att du upplever objekt närmare än vad vi kan se med våra egna ögon, vilket skapar effektfulla och dramatiska bilder och videor.

Avancerad bildstabilisering för följsammare videor

För att du ska få skarpa bilder och stabila videor har DJI Avata en avancerad bildstabilisering – både RockSteady 2.0 och HorizonSteady. Stabiliseringen öppnar en värld av filmiska möjligheter genom att minska kameraskakningar och säkerställa smidig ultra-HD-video. Själva kameran har en mekanisk gimbal som stabiliserar kameran i höjdled för att ge ytterligare stabilitet i dina videor.

DJI AVATA
DJI Avata med DJI Goggles 2

DJI Goggles 2 – sätt dig i förarsätet

Njut av att få se bilden precis som om du sitter inuti drönaren (FPV – first person view). Med DJI Goggles 2 får du en tydlig och klar bild med hjälp av Micro-OLED-skärmar. Glasögonen är både bekväma och betydligt lättare än tidigare Goggles från DJI. Tack vare DJI:s O3+ videoöverföring och 2T2R rundstrålande antenner har drönaren en oöverträffad stabilitet och snabb upplevelse under flygning. Du kan njuta av en skarp och jämn realtidsvideo i dina glasögon, även i miljöer med störningar. DJI Avata har stöd för både DJI Goggles 2 och DJI FPV Goggles V2.

Skillnader mellan DJI FPV Goggle V2 och DJI Goggles 2

DJI Goggles 2 

 • Upplösning: 1920x1080
 • Batteritid: 120 minuter
 • Uppdatering 100hz
 • Fördröjning: 28–30ms
 • Vikt: 290 gram
 • Dioptrijustering: från +2,0 D till -8,0 D

DJI FPV Goggles V2 

 • Upplösning: 1440x810
 • Batteritid: 110 minuter
 • Uppdatering 144hz
 • Fördröjning: 28ms
 • Vikt: 420 gram
 • Dioptrijustering: ingen

Tillbehör till DJI Avata 

Glöm inte tillbehören till din drönare! Här hittar du flera smarta prylar som underlättar din flygning.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.