2022-08-25

Nyhet! DJI Avata – FPV-hybriddrönare med maximal flygkänsla

DJI lanserar en ny FPV-hybriddrönare – DJI Avata. Drönaren har en 4K-kamera med en 1/1,7"-sensor och ultravidvinkel, som ger dig ett brett synfält och högupplöst video. DJI Avata är framtagen för att flyga och har flera smarta säkerhetsfunktioner för att du ska kunna flyga både snabbt och säkert. DJI lanserar även Goggles 2 – glasögon som har inbyggda skärmar och är anpassade för drönarflygning. Upplev känslan av att sitta i förarsätet genom att få realtidsvideo av drönarens kamera direkt till glasögonen. De har både lättare vikt och högre upplösning jämfört med föregångarna – allt för den bästa upplevelsen. Upptäck nya vyer och skapa adrenalinfyllt content med DJI Avata och DJI Goggles 2. Köp drönaren tillsammans med glasögonen nu! DJI Avata finns i lager nu.


DJI_Avata_FPV_drone.jpg

DJI Avata – drönaren för actionfyllt content

Upplev en ny flygupplevelse med FPV-hybriddrönaren DJI Avata. Drönaren är liten, lätt och ger en häpnadsväckande flygkänsla. Spela in videor i hissnande fart och ta dig in i utrymmen och miljöer där du tidigare inte kunnat flyga. DJI Avata har en stabiliserad 4K-kamera, upp till 18 minuters batteritid och ett inbyggt propellerskydd som skyddar drönaren mot föremål och gör att den studsar tillbaka, stannar i luften och fortsätter flyga. 

4K-kamera med ultravidvinkel

DJI Avata är utrustad med kamera med en 1/1,7-tums CMOS-sensor på 48 effektiva megapixlar, 4K-ultravidvinkelinspelning och en ljusstark bländare på f/2,8. Avatas flygegenskaper kombinerat med högkvalitativ bildprestanda levererar exceptionell video- och bildkvalitet. De flesta kameradrönare har ungefär 84 graders bildvinkel (FOV – field of view), men med DJI Avata får du hela 155 graders synvinkel. Detta breda perspektiv gör att du upplever objekt närmare än vad vi kan se med våra egna ögon, vilket skapar effektfulla och dramatiska bilder och videor.

Avancerad bildstabilisering för följsammare videor

För att du ska få skarpa bilder och stabila videor har DJI Avata en avancerad bildstabilisering – både RockSteady 2.0 och HorizonSteady. Stabiliseringen öppnar en värld av filmiska möjligheter genom att minska kameraskakningar och säkerställa smidig ultra-HD-video. Själva kameran har en mekanisk gimbal som stabiliserar kameran i höjdled för att ge ytterligare stabilitet i dina videor.

DJI Goggles 2 – sätt dig i förarsätet

Njut av att få se bilden precis som om du sitter inuti drönaren (FPV – first person view). Med DJI Goggles 2 får du en tydlig och klar bild med hjälp av Micro-OLED-skärmar. Glasögonen är både bekväma och betydligt lättare än tidigare Goggles från DJI. Tack vare DJI:s O3+ videoöverföring och 2T2R rundstrålande antenner har drönaren en oöverträffad stabilitet och snabb upplevelse under flygning. Du kan njuta av en skarp och jämn realtidsvideo i dina glasögon, även i miljöer med störningar. DJI Avata har stöd för både DJI Goggles 2 och DJI FPV Goggles V2.

Skillnader mellan DJI FPV Goggle V2 och DJI Goggles 2

Tillbehör till DJI Avata 

Glöm inte tillbehören till din drönare! Här hittar du flera smarta prylar som underlättar din flygning.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn