2023-07-25

Nyhet! DJI lanserar Air 3

DJI Air 3 är en kompakt, hopfällbar drönare med två kraftfulla kameror – en vidvinkel och en medium-telekamera med 3x optisk zoom. Njut av optimerade flygningar med upp till 46 minuters flygtid, avancerad hinderavkänning och O4-videoöverföring. Du kan fånga hisnande detaljer i vilken miljö som helst med de dubbla kamerorna som levererar 48 megapixel-bilder och högupplöst 4K-video. Med Air 3 kan du filma dina motiv med obegränsad kreativitet. Läs mer här!


Dubbla kamerasystem

Air 3 stoltserar med det första dubbla kamerasystemet i Air-serien, med en 1/1,3-tums CMOS-vidvinkelkamera och en 1/1,3-tums CMOS mediumtelekamera med 3x optisk zoom i en elegant och kompakt kropp. De två kamerorna har samma sensorstorlek men olika brännvidder, vilket ger konsekvent bildkvalitet och mer dynamiska bildmöjligheter. Med vidvinkelkameran kan svepande landskap fångas mer fullständigt. Och medium-telekameran uppnår förlustfri 3x optisk zoom som ger ett unikt perspektiv på alla motiv.

Levererar detaljrika bilder

Båda kamerorna kan leverera 48 megapixel-bilder fyllda med verklighetstrogna detaljer som ser bra ut och möjliggör sömlös beskärning i posten för dem som behöver det.

Högupplösta 4K/60fps-videor

Air 3:s två 1/1,3-tums CMOS-sensorer stöder dubbla inbyggda ISO för direkt utmatning av 4K/60fps-video utan beskärning. Detta innebär att bilder från båda kamerorna kan fyllas med rika färger och naturliga ljusövergångar för hisnande och mycket exakta resultat.

Förlängt flyg, innovativ laddning

Air 3 erbjuder upp till 46 minuters flygtid, en ökning med 48 % jämfört med föregående generation. Detta ger gott om tid att utforska, justera kompositioner och ta de bilder du vill ha, allt under en enda flygning.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK