2024-04-11

Nyhet! DJI lanserar FPV-drönaren Avata 2

DJI Avata 2 ger en helt ny First Person View-upplevelse med förbättrad bildkvalitet, säkerhet och batteritid gentemot föregångaren. FPV-drönaren är framtagen för att flyga både snabbt och säkert och är utrustad med flera smarta säkerhetsfunktioner. Flyg och spela in videor i spektakulära vinklar och i hög fart, ta dig in i utrymmen och miljöer där du tidigare inte kunnat flyga. Med DJI Avata 2 kan du spela in i högkvalitativ 4K-video med upp till 60 bilder per sekund. Dessutom, med 2,7K/120 fps-läge, kan du fånga imponerande slowmotion-sekvenser under flygningen. Upptäck nya vyer och skapa adrenalinfyllt content med DJI Avata 2 och DJI Goggles 3. DJI Avata 2 finns i lager nu – köp dem hos oss redan idag!


Touch & Fly i Stockholm 2/5

Kom och se nya Avata 2 och lär dig att flyga drönare! Häng med på vår kostnadsfria workshop där du får lära dig flyga Avata 2!

När: Torsdag 2 maj, kl. 13:00–14:30 eller kl. 15:00–16:30
Var: På ängen intill Djurgårdsbrunnsbron i Stockholm – hitta hit!
Hur: Anmäl dig här senast onsdag 1 maj

Kreativ flygning med full kontroll

Fånga helt unika bilder och filmer när du susar mellan grenar, under broar, genom korridorer och filmar på platser som tidigare varit otillgängliga. Skulle DJI Avata hamna på rygg, aktivera Turtle-läget med några enkla tryck och se hur den kommer upp på rätt håll. Nya piloter kan snabbt bemästra akrobatiska rörelser och fånga dynamiska fotovinklar som andra drönare inte klarar av. Även 360° fram- och bakåtflipp, adderar nya dimensioner till dina videor.

4K-kamera med ultravidvinkel

DJI Avata 2 är utrustad med en kamera med uppgraderad 1/1,3-tums bildsensor som utökar det dynamiska omfånget och hanterar svagt ljus mer effektivt för att fånga enastående bilder vid varje flygning. Med Avata 2 får du även 4K-ultravidvinkelinspelning och en ljusstark bländare på f/2,8. Avatas flygegenskaper kombinerat med högkvalitativ bildprestanda levererar exceptionell video- och bildkvalitet. De flesta kameradrönare har ungefär 84 graders bildvinkel (FOV – field of view), men med DJI Avata får du hela 155 graders synvinkel. Detta breda perspektiv gör att du upplever objekt närmare än vad vi kan se med våra egna ögon, vilket skapar effektfulla och dramatiska bilder och videor.

Avancerad bildstabilisering för följsammare videor

För att du ska få skarpa bilder och stabila videor har DJI Avata 2 en avancerad bildstabilisering – både RockSteady 2.0 och HorizonSteady. Stabiliseringen öppnar en värld av filmiska möjligheter genom att minska kameraskakningar och säkerställa smidig ultra-HD-video. Själva kameran har en mekanisk gimbal som stabiliserar kameran i höjdled för att ge ytterligare stabilitet i dina videor.

Kombinera med nya DJI Goggles 3

DJI Goggles 3 (ingår i Combo-kit) har nu Real View PiP (Bild-i-bild). Observera din omgivning utan att ta av dig glasögonen, för ökad säkerhet och immersion. Den mikro-OLED-högupplösta displayen och den ultralåga latensöverföringen gör så att världen kommer närmare dig. Utför enkelt svår luftakrobatik med DJI RC Motion 3. Nya piloter kan nu utföra spektakulära flips, drifts och andra fängslande manövrar.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn