2024-04-09

Nyhet! DJI lanserar RS 4 och RS 4 Pro

DJI lanserar två nya gimbals – RS 4 och deras nya flaggskeppsgimbal RS 4 Pro. Med dessa gimbals kan du enkelt skapa följsamma och stabila videor utan skakningar, samtidigt som du får en flexibel och effektiv filmupplevelse. RS 4 och RS 4 Pro är tillverkade av kolfiber och kan användas med kameror som väger upp till 3 respektive 4,5 kilo. Med en 1,8” OLED-touchskärm får du en snabb och tydlig översikt och möjlighet att enkelt växla mellan de olika funktionerna. Med en nydesignad horisontell platta möjliggör den snabb och enkel växling till vertikalfotografering utan extra tillbehör. På ett lätt och elegant sätt levererar RS 4 och RS 4 Pro professionell stabilisering med oändligt många kreativa möjligheter. RS 4 och RS 4 Pro finns i lager – köp dem hos oss redan idag!


Snabb och smidig vertikalfotografering med ny kameraplatta

DJI RS 4 och RS 4 Pro har en nydesignad horisontell platta som snabbt och enkelt låter dig byta mellan horisonell och vertikal fotografering. Utan behov av ytterligare tillbehör kan du enkelt frigöra den horisontella plattan och säkra den i vertikalt läge för enkel växling till vertikalfotografering, vilket banar väg för effektiv skapande av vertikala videor.

Automatiserade axellås

När gimbalerna är avstängda kan du trycka och hålla in strömbrytaren vilket gör att de tre axlarna låses upp medan gimbalen expanderar automatiskt, så att du kan börja arbeta inom några sekunder. Trycker du en gång på strömbrytaren låses axlarna automatiskt och går in i viloläge, vilket gör den perfekt att ha med på resan.

Automatisk skärmlåsning

DJI RS 4 och RS 4 Pro är utrustade med en 1,8” OLED-touchscreen som har en ny automatisk låsfunktion. När de är låsta, visas det aktuella gimbal- och joystick-läget med låg ljusstyrka på skärmen. Detta förhindrar inte bara oavsiktliga beröringar utan hjälper också till att spara batteriström.

Fjärde generationens RS-stabiliseringsalgoritm

DJI har helt optimerat nästa generations RS-stabiliseringsalgoritm för olika användningsscenarier. Den uppnår en överlägsen balans mellan stabiliseringsstyrka och den taktila känslan av kamerarörelse, vilket ger både utmärkt stabiliseringsprestanda och en förbättrad användarupplevelse. Dessutom erbjuder RS 4 och RS 4 Pro betydligt förbättrad stabilitet vid vertikalfotografering och hanterar enkelt bilder med låg vinkel och smidigt växlar mellan höga och låga positioner.

Skillnaderna mellan RS 4 och RS 4 Pro

RS 4 Pro är både större och mer kraftfull än den vanliga RS 4. Dess axlar är större för att kunna hantera tyngre och större kamerariggar samtidigt som RS 4 Pro har lite längre batteritid gentemot RS 4. Välj om du vill köpa enbart gimbalen eller något av våra combo-kit där du får med ett tillbehörskit med bland annat en fokusmotor.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn