2022-11-02

Nyhet! DJI Mavic 3 Classic

Med kraftfull flygprestanda och en professionell 4/3 CMOS Hasselblad-kamera levererar Mavic 3 Classic otroligt högupplösta filmer. Du kan njuta av en smidig och mjuk flygning med minimal risk för kollisioner med 360 graders hinderavkänning. Även du som ny pilot kan flyga tryggt och säkert samtidigt som du skapar jämna och högupplösta filmer även i komplicerade scenarier. Flyg med Mavic 3 Classic och upptäck en bildkvalitet i toppklass. I lager nu, köp din DJI Mavic 3 Classic idag!


Flyg säkert med 360 graders hinderavkänning

De avancerade säkerhetsfunktionerna i Mavic 3 Classic låter dig spendera mer av din tid fokuserad på att få till den perfekta bilden. Flera vidvinkelsensorer fungerar sömlöst med en högpresterande synberäkningsmotor för att känna av hinder i alla riktningar och planera säkra flygrutter för att undvika dessa. När Mavic 3 Classic flyger känner den kontinuerligt av objekt i alla riktningar och kringgår dem smidigt och snabbt. Njut av flygningen utan oro för kollision, även när du flyger i komplicerade miljöer. Detta hjälper dig att spela in stabilt och jämnt material även när du stöter på hinder.

Utrustad med Hasselblads ikoniska kamerateknik

Det ikoniska svenska kameramärket Hasselblad har utrustat DJI Mavic 3 Classic med samma högkvalitativa 4/3 CMOS-kamera som återfinns i Mavic 3. Hasselblads avancerade kamerateknik tillämpas på både hårdvaruprestanda och mjukvarualgoritmer, vilket tar bildkvaliteten till en helt ny nivå. Du får upp till 20 megapixel stillbilder och en otroligt ljusstark sensor med en bländare justerbar mellan f/2,8-f/11 för möjlighet till den perfekt exponerade bilden.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn