2022-10-04

Nyhet! DJI Mavic 3 Enterprise och Thermal

Nya Mavic 3 Enterprise och Mavic 3 Thermal omdefinierar industristandarden för mindre enterprisedrönare. Med en mekanisk slutare, en 56× zoomkamera och en RTK-modul (säljs separat) för precision på centimeternivå, tar Mavic 3 Enterprise kartläggning och uppdragseffektivitet till nya höjder. Mavic 3 Thermal, som är utrustad med en högkvalitativ värmekamera, är designad för allmän säkerhet, sök/räddning och inspektion. Det gör den speciellt lämpad för säkerhetsteam för att förbättra situationsmedvetenhet och teamövergripande samarbete. Läs mer och förhandsboka här!


Mavic 3 Enterprise

Mavic 3 Enterprise är utrustad med en kamera designad för kartering och inmätning. Mavic 3E:s vidvinkelsensor tillsammans med ett intelligent ljussystem ger topprestanda i svaga ljusförhållanden. Vidvinkelkameran består av en 4/3 CMOS-sensor med 20 megapixlar och mekanisk slutare, telekameran har en motsvarande brännvidd på 162 mm och har en högupplöst sensor med 12 megapixlar. Med telekameran kan du se viktiga detaljer på lång distans kombinerat med hybridzoomen på 56x.

Mavic 3 Thermal

Mavic 3 Thermal är en utmärkt drönare för inspektion, kartering och inmätning och är utrustad med tre olika kameror – en vidvinkelkamera, en telekamera och en värmekamera. Vidvinkelkameran består av en 1/2 CMOS-sensor med 48 megapixlar, telekameran har en motsvarande brännvidd på 162 mm och har en sensor med 12 megapixel. Med telekameran kan du se viktiga detaljer på lång distans med hybridzoomen på 56x. Värmekameran har en upplösning på 640x512 30Hz vilket kan hjälpa dig att fatta välgrundade beslut genom att snabbt identifiera objekt på plats.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.